17-årige bilist William blev chokeret over seddel i forruden: ‘Tak for at parkere som en idiot’

Den tætte parkering endte med en grim seddel i forruden. Foto: William Smith-Devoy

Der ventede 17-årige William en grim og ubehagelig seddel i forruden på grund af en tæt parkering.

 Det er en helt særlig oplevelse at få sit kørekort.

Når man som ung 17 eller 18 årig stod med den fedtede seddel i hånden, hvor at man nu selv og uden hverken formaninger eller kørelærerens dårlige ånde kunne køre frit, så var lykken gjort.

Men får helt unge bilister lærer man hurtigt, at den største frustration ved at være bilist skal findes på vejene, hvor alle andre ser stort på reglerne, uanset om det gælder hastighed, brug af mobilen bag rattet eller i forhold til parkering.

17-årige William Smith-Devoy fra den engelske by Ellesmere Port havde kun haft sit kørekort i et par uger, da han måtte sande, at det bestemt ikke er nogen dans på roser at være bilist, skriver Daily Mail.

Læs også

Folk raser over Sonias behandling af specielt kæledyr: Giver sin ræv vegansk foder

I tirsdags måtte den spritnye bilist nemlig få ‘kærligheden’ at føle, da han forsigtigt klemte sin sølvgrå Vauxhall ind ved siden af en lille blå bil ved siden af. Men den manøvre fløj bestemt ikke, mente bilisten og ejeren af den blå bil, og da William Smith-Devoy vendte tilbage til bilen, lå der en meget vred besked i forruden.

- Tak for at parkere som en idiot. Jeg er ni måneder gravid, og jeg blev nødt til at få nogen til at flytte min bil for mig, stod der på den anonyme seddel fra ejermanden af den blå Peugeot. Den seddel gjorde den 17-årige bilist ked af det.

Den blå Peugeot holdte knap og nap inde for parkeringsbåsen. Foto: William Smith-Devoy

William måtte smyge bilen ind for og tog et par billeder for at sikre sig, at der ikke skete noget. Foto: William Smith-Devoy

- Jeg fik jo et stort chok og blev helt perpleks, da jeg så sedlen. Den blå bil holdte jo alt for langt ude med begge hjul på linjen, og af frygt for at bilen ville ridse min bil, så tog jeg et par billeder af parkeringen, siger William Smith-Devoy til Daily Mail.

Den unge bilist så først sedlen, da hans vagt på McDonald’s var slut omkring klokken 20.30, og han tog straks sedlen med hjem og viste den til sine forældre.

Da han var færdig med sin vagt på McDonalds ventede den ubehagelige seddel i forruden. Foto: William Smith-Devoy

- Mit sidespejl var bøjet indenad og der var også et par ridser på min bil. Jeg er glad for, at min far havde overtalt mig til at tage billeder af min bil, da jeg parkerede. For nu kan alle se, at jeg ikke parkerede dårligt, så det ikke er ord mod ord, siger William Smith-Devoy til avisen. Billederne er blevet delt på en lokal bygruppe på Facebook, hvor at meningerne om parkeringen er delte.

Læs også

Kvinde afviser mand efter date: Så skriver han den pinligeste besked i verden

- Graviditet gør skøre ting ved kvinder. Men det er ikke nogen undskyldning for at en lorteparkering og ingen manerer, skriver Samantha Longworth under opslaget.

- Jeg vil ikke parkere der og risikere skader på min bil. Det er tydeligt, at der er ikke er plads til den anden bilist og at vedkommende kan komme ind i bilen uden at gøre skade. Hun (den gravide, red.) tager 100 procent fejl, men det her var selvforskyldt, skriver Susan Evans i en kommentar til billederne.

Ser du meget fjernsyn? Så risikerer du denne livsfarlige sygdom, advarer læger

 

Dagens Gossip