18-årig dreng flyttede hjemmefra - mors gave med posten fik ham til at måbe

Emil Ryttergaard

386 uger siden

|

22/02/2017
Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En 18-årige ung mand var lige flyttet hjemmefra for at begynde på universitetet, da han modtog en pakke fra sin mor. Men indholdet var ikke just, hvad han havde forestillet sig.

Dagens topnyheder

Alle kender en doven teenager, der hellere vil spille computer og hænge med vennerne end at klare opvasken og støve reolsystemet af.

Teenagere er mestre i gode undskyldninger, når opvaskemaskinen ikke er tømt, og skraldespanden er ved at flyde over. 

Det samme gjaldt for 18-årige Connor Cox, der var rejst hjemmefra i en fart for at begynde på et universitet i Pennsylvania, skriver ABC News.

Da han ankom til sit nye hjem, havde hans mor sendt ham to pakker med posten. Han forventede, at det ville være en pakke med lækre sager, men det var alt andet end omsorg og lækkerier, han modtog med posten fra sin kære mor.

- Jeg fik to kasser, og da jeg åbnede den ene, så jeg at der var masser af madvarer i den. Da jeg åbnede den anden, indså jeg at, det ikke var mad, men skrald som gamle dåser, servietter og lignende, siger den Connor Cox fra Maryland til det lokale medie.

Teenageren undrede sig noget over indholdet, hvorefter han ringede til sin mor, og spurgte, om hun var kommet til at sende den forkerte kasse.

- Nej, det er skraldet, som du skulle have taget med ud, inden du tog hjemmefra, svarede moderen tørt over telefonen. 

Foto: Twitter

Det grinede Connor Cox over, og han delte billedet af kassens indhold på Twitter, som hurtigt blev spredt vidt og bredt på det sociale medie. 

- Hun har god form for humor. Hun er virkelig omsorgsfuld, og hun ved, hvad hun skal sige på det rigtige tidspunkt. Hun er en god mor, siger Cox om sin mor trods hendes stædige straf for glemt skrald.

Han mener, at han har et særligt bånd med sin mor sammenlignet med sine tre søstre. 

- Det er ikke et helt normalt forhold, vi har. Hun er mere ligesom min bedste ven. Det er meget særligt, det er helt sikkert, indrømmer den 18-årige søn, der nok husker at tage skraldet ud næste gang.