Kvindes foto fra bus skaber røre på nettet - kan du spotte hvorfor?

redaktion

389 uger siden

|

07/02/2017
Viralt
Foto: Imgur
Foto: Imgur
Et grænseoverskridende foto har vækket internettets kreative hoveder, og nu er en skør historie blevet endnu mere skør.

Dagens topnyheder

Der er grænser for, hvor meget man skal finde sig som passager i et offentligt transportmiddel.

Af samme grund er det kun forståeligt, at en kvindes vandtro og forargede blik nu er gået nettet rundt, efter hun havde en mildest talt grænseoverskridende bustur. Det skriver Ebaumsworld.com.

Kvinden, som der ikke oplyses et navn på, var steget på en bus i den amerikanske by Philadelphia, da hun pludselig lagde mærke til det par, der sad på sæderne bag hende.

Her var der i den grad amoriner i luften – endda så mange, at parret pludselig besluttede sig for, at et særdeles upassende blowjob var på sin plads.

Den chokerede kvinde foran parret kunne ikke tro sine egne øjne, men dristede sig alligevel til at tage en ubemærket selfie at den surrealistiske kærlighedsakt.

Billedet blev sendt i en Snapchat med teksten:

- Ummm

Foto: Imgur

Selvom vi ikke ved, hvem hun sendte fotoet til, så ved vi, at det senere blev lagt op på billeddelingssiden Imgur, hvor internettets mange vanvittige sjæle ikke var sene til at gribe muligheden for at gøre omstændighederne bag det skøre billede endnu mere skøre.

På Imgur blev billedet nemlig delt med titlen:

- Velkommen til Philly (forkortelse for Philadelphia), og netop denne titel ledte én kreativ internetbrugers tanker hen på den berømte 90’er-kultserie ’Rap fyr i L.A. (The Fresh Prince of Bel-Air, red.)

Serien tager nemlig sit udgangspunkt i, at hovedpersonen Will (spillet af Will Smith, red.) forlader netop Philadelphia. En fortælling som blev udødeliggjort i seriens titelsang, der er blevet ligeså berømt som selve showet, der løb fra 1990-1996.

Derfor har den opfindsomme Imgur-bruger forfattet en ny tekst til den klassiske titelsang, som han præsenterer i to både sjove, men også frække vers.

Foto: Imgur

Foto: Imgur

Hurtigt var andre brugere dog hurtige til at springe med på idéen, og med ét har det upassende billede kastet en endnu mere upassende sang af sig, som – hvis man kan genkalde sig originalversionen – faktisk fungerer overraskende godt.

Endnu et eksempel på hvordan nogen ting hurtigt kan stikke helt af på internettet.