20-årige Natasha driver mænd til vanvid - når kameraet zoomer ud, så vil du forstå hvorfor

webmaster

366 uger siden

|

14/07/2017
Viralt
Natasha Encinosa
Foto: Natasha Encinosa / Instagram
66 centimeter lårbasse i omkreds. Ikke dårligt, hva´?

Dagens topnyheder

Natasha Encinosa er 20 år og amerikansk fitness-model. Mange kvinder er ifølge DailyMail ikke pjattede med hende. Til gengæld forgudes hun af det modsatte køn.

Hvorfor mon?

Hendes kurver! Fitness-modellens lår måler ikke mindre end 66 centimeter i omkreds. Natascha Encinosa bruger da også fem hele timer om dagen på at træne sin krop og er på en streng kost. Så det voldsomme resultat er ikke kommet ud af den blå luft. 

- Jeg har altid været overvægtig, da jeg var yngre, og jeg er tit blevet droppet af fyre, fordi jeg var tyk. Det har inspireret mig til altid at være i fitness-centeret, siger hun ifølge DailyMail.

Fornylig var der en af hendes SoMe-følgere, der bemærkede en lighed med karakteren Chun-Li fra computerspillet Street Fighter. Og nu har hun hele 400.000, der følger hendes arbejde med hendes krop på sociale medier.

Encinosa bor i Miami i USA og arbejder som personlig træner og kan ifølge webmediet ikke forestille sig et liv uden træning. Så hendes store lårbasser er kommet for at blive. Måske de bliver endnu større. Hvem ved.

 

Natasha har også lagt flere træningsvideoer op til sine mange fans:

I never realized how MEAN I look while working out! 💀 I swear I'm approachable 🤷🏻‍♀️ Joined my client's session today and we KILLED biceps! 💪🏼 After that I did some cardio and then did back 🤦🏻‍♀️ I just couldn't get enough 🖤 #lookingtiny #wheredidmymusclesgo #itsthelighting #🙄