20 irriterende ting, du kan lave på din kedelige togtur

Her er en liste med bud på aktiviteter, der er så drønirriterende, at folk nok skal bemærke dig - men ikke helt irriterende nok til, at de har lyst til at sige noget til dig.

1. Tag din cykel med i metroen i myldretrafikken. Stil dig gerne klar ved den dør, der har et stort skilt med en cykel og en rød streg over.

2. Stig på, inden folk er kommet af.

3. Sæt dig på det yderste sæde, selvom vinduespladsen også er ledig.

4. Når folk endelig drister sig til at spørge, om de må sidde ved siden af dig, rejser du dig modvilligt og lader dem møve sig ind på vinduespladsen istedet for selv at rykke en plads. Du er ekstra irriterende, hvis det betyder, at en lang række nye passagerer må stå i gangen og vente på, at de også kan komme på plads.

5. Sæt din taske på det ledige sæde ved siden af dig. Dette virker bedst, hvis der er flere af dine medpassagerer, der ikke kan få en plads.

Læs også: Fanget på video: To mænd skider i bussen til Køge

6. Lad være med at trække tilbage i bussen, men stop hellere et par meter fra indgangen.

7. Sæt dig på en plads i toget, som du kan se, er reserveret fra om et par stop. Fald hurtigt i søvn.

8. Tag dine sko af.

9. Insister på at strække dine ben, selvom det betyder, at ham overfor må trække sine til sig.

10. Vent med at tage din billet frem fra møntrummet i din pung i din taske, som ligger i en større taske på hattehylden, indtil kontrolløren spørger efter den.

Læs også: Studerende finder ud af, at det er bedre at bo ombord på et tog

11. Brok dig over din togbøde. Vær stålfast på, at kontrolløren skal udvise konduite, når du brokker dig. Brok dig over, at det ikke er tilfældet. Råb gerne højt og snig nogle bandeord og små trusler ind.

12. Hør musik på din telefons højtalere eller åbne hovedtelefoner, der spiller lige så højt som telefonens højtalere. Gerne hård techno eller tung bas.

13. Tal i stillezonen.

14. Løb frem og tilbage mellem stillezonen og gangen, hver gang din telefon ringer. Sig gerne ‘2 sekunder. Jeg er lige i stillezonen’ så højt du kan hver gang.

15. Hav en lang og intim telefonsamtale. Se hvor mange sygdomme, navne og sexanekdoter du kan snige ind på 20 minutter.

Læs også: 15 ting, du kun forstår, hvis du elsker at lave ingenting

16. Medbring den mest ildelugtende madpakke, du kan finde på. Spegepølse og leverpostej er for begyndere - prøv med makrel og Babybites fra 7-Eleven.

17. Tag billeder af dem, der sidder overfor dig og send dem til vennerne via Snapchat, mens du fniser over den tekst, du giver billedet. Lad dem gerne kunne se, hvad du tegner på dem.

18. Læs med på din sidemands beskeder. Grin lummert.

19. Stil dig i venstre side af rulletrappen, når du skal op fra perronen. Bliv stående, indtil du når toppen.

20. Tag elevatoren op fra perronen, selvom du hverken har cykel, barnevogn eller kufferter med. Sørg gerne for, at du tager pladsen fra nogen, som har brug for den.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip