22-årigs festlige aften endte i et mareridt: 'Til sidst kunne jeg ikke bevæge mig'

Nils Würtzenfeld

391 uger siden

|

10/01/2017
Viralt
Privatfoto
Privatfoto
En ung kvinde har offentliggjort et chokerende billede af sig selv, for at advare andre.

Dagens topnyheder

Hvad der skulle have været en festlig og underholdende oplevelse, blev et mareridt for 22-årige Maddy, da hun 30. december deltog i den australske festival ’Falls Festival’. Det skriver Daily Mail.

For under en koncert med gruppen London Grammar opstod der tilfældig tumult blandt koncertgæsterne, der stod alt for tæt og klemt foran scenen.

Pludselig blev Maddy skubbet omkuld og revet ned under de mange dansende og trampende fødder.

Privatfoto

Overfor Triple J’s Hack fortæller hun, hvordan hun gispede efter vejret, mens alt luft blev trampet ud af hende. Efterhånden begyndte folk at lægge sig ovenpå hinanden, indtil Maddy ikke længere kunne røre sig.

- Jeg bevægede mig, indtil det ikke var muligt at bevæge mig mere. Jeg ved ikke, hvor mange mennesker, der lå ovenpå mig, men jeg lå allernederst. Jeg skreg, indtil jeg ikke kunne mere, fordi luftet blev slået ud af mig, fortæller hun.

I alt kom 19 personer alvorligt til skade under koncerten og måtte køres på hospitalet – deriblandt Maddy, der udover skader på kroppen også havde pådraget sig adskillige skader i og omkring øjnene.

Privatfoto

- Jeg har fået to ’smukke’ blå øjne. De er stadig ikke noget hvidt i dem – det er kun blod, lyder det fra Maddy, der endnu ikke kan vende tilbage til sit arbejde, fordi kun skal gå med krykker.

Man regner med, at det vil tage tre måneder, før Maddy kommer sig fuldstændigt, og nu advarer den 22-årige kvinde andre om de fare, der kan være forbundet med at være festivalgæst, hvis der ikke er tilstrækkeligt styr på sikkerheden.

I en officiel udtalelse har Falls Festival undskyldt for ulykken.