29-årig kvinde går viralt efter imponerende vægttab: I dag er hun ikke til at kende

03/07/2023 18:35

Henrik R

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En 29-årig kvinde er gået viralt, efter at have afsløret sit imponerende vægttab, som har fået hende til at ligne en helt ny kvinde.

Mest læste i dag

En 29-årig kvinde fra Australien er gået viralt på de sociale medier, efter at have delt sin utrolige forvandling. Forud for din 30-års fødselsdag er det nemlig lykkedes hende at smide mere end halvdelen af sin kropsvægt.

Kvinden har ifølge Newsweek selv delt sin video på TikTok, hvor hun går under brugernavnet @girlcalledcatie. 

I videoen viser hun sin krop, inden hun startede på sit vægttab. I sidste del af videoen afslører hun, hvordan hun ser ud, efter at have tabt sig 62 kg. I forbindelse med vægttabet har hun gennemgået en gastrisk bypass. 

"Jeg sagde farvel til 62 kg og hej til et nyt kapitel i mit liv," skrev hun som tekst til videoen, og fulgte det op med: "Jeg har en fornemmelse af, at mine 30'ere bliver mit bedste årti til dato." 

Foto: TikTok

Hun har afsløret overfor sine følgere, at hun har tabt sig 62 kg over en periode på 15 måneder. Desuden har hun også fortalt, at hun har planer om at få udført endnu en operation, for at få fjernet løs hud. 

En gastrisk bypass, som den 29-årige kvinde har fået udført, er en operation, der fjerner en stor del af patientens mave. Det tilbydes til personer, der er svært overvægtige, så de dermed kan opnå et effektivt vægttab. 

Foto: TikTok

En sådan operation fjerner omkring 80 procent af patientens mave. Der bliver efterladt en rørformet del af mavesækken, der har størrelse og form som en banan. 

Gennemsnitligt smider patienterne mellem 25 og 30 procent af deres kropsvægt indenfor et til to år. Nogle tager noget af vægten på igen, men det gennemsnitlige vægttab på 25-30 procent holder sig i fem år. 

Videoen fra den australske kvinde endte med at gå viralt på de sociale medier, hvor den er blevet set af personer i hele verden. Inden for kort tid havde videoen fået over 650.000 visninger og næsten 50.000 likes på TikTok. 

Foto: TikTok

I kommentarsporet er der adskillige personer, der har givet udtryk for, at de er imponerede over hendes store vægttab. 

"Fantastisk. Som en i 40'erne, kan jeg sige, at dine 30'ere absolut vil være dit bedste årti. Nyd det," lød det fra en bruger. 

"Du er fantastisk. Det er de videoer, jeg vil se. Ikke 20-årige, der aldrig har været overvægtige. Det er du," skrev en anden. 

"Wow! Enorm respekt til dig for al den disciplin, der ligger bag," kommenterede en tredje. 

"Du ser godt ud i begge (videoer, red.). Jeg er glad for, at du er glad og sund," skrev en fjerde. 

Foto: TikTok

Andre gav udtryk for, at det var inspirerende at se, hvad hun havde formået at gøre. 

"Fantastisk! Det er godt gået! Det er så inspirerende," var der en bruger, der skrev. 

"Hvis dette ikke motiverer folk, ved jeg ikke, hvad der ellers kan," kommenterede en anden. 

"Det kalder jeg hårdt arbejde og vedholdende indsats. Godt for dig! Bliv ved med det," fortsatte en tredje.