3 unge piger slog deres egen 'monster'-far ihjel

Foto: Privat

Tre teenagesøstre slog deres egen far ihjel. Nu kan de potentielt undgå en fængselsstraf

Pigernes 57-årige far blev i 2018 fundet i en elevator i deres lejlighedskompleks. Han var blevet slået ihjel med mere end et dusin knivstik.

Søstrene Krestina, Angelina og Maria Khachaturyan kaldte deres far, Mikhail Khachaturyan, for en 'ond sexmisbruger'. De sagde desuden, at havde lidt i flere år, hvor han 'systematisk torturerede' dem.

Læs også

Bruden græder ved hans grav: Pludselig dukker han op på billedet

De tre piger på 19, 18 og 17 år fra Rusland indrømmede selv, at de havde brugt en stor kniv til at dræbe deres far. Alligevel er det ikke sikkert, at de kommer til at tilbringe tid i et fængsel som følge af de psykiatriske evalueringer.

De to ældste søstre står tiltalt for drab, mens den yngste søster, Maria, blev erklæret psykisk uegnet. Hun er derfor ikke tiltalt for drabet på deres far.

Søstrenes tiltaler udløste ramaskrig i Rusland, og deres advokater har presset på for at få drabsanklagerne frafaldt mod dem alle. Alternativt kræver de dem omstødt til vold med døden til følge forårsaget i selvforsvar, lyder det fra The Sun.

Nu kan anklagerne ender med at frafalde mod alle søstre efter en ny psykiatrisk evaluering har set dagens lys. Denne evaluering viser nemlig, at søstrene alle led af Posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD) på drabstidspunktet.

På dagen, hvor pigerne slog deres far ihjel, havde de fundet en stor jagtkniv i hans bil, som de ville bruge til at beskytte sig selv, fordi de frygtede, at han ville banke dem

Maria var tidligere blevet skåret med den store jagtkniv, ligesom pigernes mor, Aurelia, også var blevet skåret med den. Moren var flygtet fra familiens hjem.

Da faren vågnede på dagen, angreb han sine døtre med en peberspray, som han ofte brugte som en form for straf, fordi de ikke havde gjort lejligheden godt nok rent.

Angiveligt sagde han også til en af sine døtre, at hun skulle tage hendes mors sted og føde hans barn.

En underskriftsindsamling, som næsten 50.000 personer har skrevet under på, mener at drabsanklagerne mod de tre søstre skal droppes. Derimod skal der føres posthume retssager mod faderen for både vold og seksuelle overgreb.

Søstrene møder dog ikke opbakningen fra familien. Der er nemlig flere af deres familiemedlemmer, der anklager dem for at lyve. De selvsamme familiemedlemmer hævder, at Mikhail ikke misbrugte dem eller torturerede dem, og at de dræbte ham for hans penge.

De tre unge piger siges at være klar til at argumentere for, at mordet skete i selvforsvar. Hvis ikke de bliver frikendt, står de to ældste søstre til at få mellem otte og 20 års fængsel for drabet på deres 'monster'-far.

Læs også

79-årig fartbølle stoppet af politiet: Da de hører årsagen, ændrer situationen sig

 

 

Dagens Gossip