30-årig ville løse kryds og tværs med kæresten: Da de åbnede avisen, fik hun sit livs chok

Privatfoto

En 28-årig kvinde fik sig noget af en overraskelse, da hun sad og løste kryds og tværs med sin kæreste.

Det er ikke altid let at finde på den helt rigtig måde at fri til sin udkårne.

Gør man det derhjemme en onsdag over opvasken, kan det virke lidt kedeligt, og finder det derimod sted i Eiffeltårnet omgivet af hundredevis af røde roser og 20 hvide duer, kan det hurtigt bliver… alt for meget.

Derfor valgte 30-årige Edward Fraser fra Norwich i England en helt anden løsning, da han for nylig ville fri til sin kæreste, 28-årige Rachael Herman. Det skriver Indenpendent.

Læs også

Bilist amok blandt legende børn: Kørte kvinde ned og smed hende ind i busk

De to er nemlig kryds og tværs-entusiaster og elsker at løse de komplicerede bogstavopgave i fællesskab. Af samme grund vidste Edward Fraser lige præcis, hvordan han skulle stable et både personligt, kreativt og uventet frieri på benene.

- Jeg var på udkig efter noget anderledes og ønskede at gøre det til noget særligt, da hun er en helt særlig person, lyder det fra Edward Fraser.

Derfor gik han i gang med at lave et kryds og tværs-frieri til Rachael Herman - noget der tog ham hele tre måneder at udtænke.

Læs også

Giraf stikker hovedet ind i bil for at få mad: Men så gør bilist noget utilgiveligt

I det komplicerede krydsords-frieri indgik krypterede ledetråde, som hans 28-årige kæreste skulle gætte betydningen af. Der indgik både små ledetråde omkring kæresten, men også et direkte frieri, idet ledetråden ‘a question of love’ (et spørgsmål om kærlighed) ledte til svaret:  - ‘will you marry me’ (vil du gifte dig med mig?)

Da det kreative frieri endelig var på plads, lykkes det endda Edward Fraser at få den lokale avis, Eastern Daily Press, til at trykke krydsordsopgave på den side, hvor parret plejede at løse dagens sort/hvide bogstavopgave i fællesskab.

Læs også

Natascha mødte på arbejde til et sørgeligt syn: Kasse efterladt med håndskrevet seddel

Endelig kom dagen, hvor parret åbnede avisen for at løse deres faste kryds og tværs - en dag der helt tilfældigt faldt på parrets syv-års dag. Mens en både spændt og nervøs Edward Fraser spillede uvidende, gik der langsomt mere og mere op for Rachael Herman i takt med, at hun fik løst mere og mere af opgaven.

- Mit hjerte hamrede afsted, fordi jeg tænkte; er dette til mig? Men jeg sagde ikke noget, for jeg ville være helt sikker, lyder det fra den lykkelige kæreste, der dog fik sikkerhed for sagen, da hun nåede til den sidste ledetråd.

Privatfoto

- Jeg spillede en smule dum, men tilsidst kunne jeg ikke koncentrerer mig mere, så jeg besluttede at skrive svaret ned, forklarer hun.

Imens sad en utålmodig Edward Fraser klar med en ring, som han lykkeligt kunne placere på Rachael Hermans finger, da hun endelig havde takket ja til det søde frieri.

- Jeg havde slet ikke set det komme. Det var så vidunderlig en overraskelse og Edward var virklige god til at lade som ingenting, lyder det fra den nu forlovede Rachael Herman.

Sanser - De 7 vigtigste sanser hos mennesker.

 

Dagens Gossip