33-årig kvinde var halvnøgen i prøverum: Kiggede ned på gulvet og brød helt sammen

Nils Würtzenfeld

380 uger siden

|

31/03/2017
Viralt
Privatfoto
Privatfoto
En amerikansk kvinde fik sig en rigtig ubehagelig overraskelse, da hun befandt sig i et prøverum. Nu advarer hun andre kvinder.

Dagens topnyheder

25. marts omkring klokken 19 befandt amerikanske Heather Lipinski sig i et prøverum i indkøbscentret Macy's i byen Robinson i Pittsburgh.

Pludselig lagde hun mærke til noget på gulvet halvejs inde under nabo-prøverummet. Det skriver Wtae.com.

- Jeg havde ikke engang fået min overdel ordentligt på, da jeg lagde mærke til en telefon, fortæller 33-årige Heather Lipinski.

På gulvet lå nemlig en telefon, der stak ud af en bukselomme, men da Heather Lipinski bøjede sig ned for at samle den op, fik hun et chok, da en mand pludselig gav sig til kende i prøverummet ved siden af.

- Jeg tog fat i telefonen, men så kom hans hånd pludselig frem nedefra og tog den ud af hånden på mig, forklarer hun.

Skrækslagen styrtede hun ud af prøverummet og underrettede en ansat.

Efterfølgende gennemgik Heather Lipinski butikkens overvågningsoptagelser sammen med centrets sikkerhedspersonale, og her kunne hun se en mand løbe ud af prøverummene, ud af centret og ind i sin bil, hvorefter han kørte væk.

- Min største frygt er, at han har optagelser af mig nøgen på sin telefon, lyder det fra Heather Lipinski.

Personalet i Macy's kunne efterfølgende fortælle den skræmte kvinde, at den ældre, mørkhårede mand på overvågningsbillederne havde været i butikken flere gange tidligere.

En chokeret Heather Lipinski.

Den efterlyste mand fra prøverummet. Politifoto

Episoden fik også Robinson Township Police til at frigive overvågningsbilleder af den mistænkte lurer i håb om, at nogen kunne identificere ham.

Efterfølgende er det kommet frem, at flere kvinder har oplevet det sammen, og at manden har forsøgt at belurer og overvåge kvinder i årevis.

Samtidig delte Heather Lipinski sin oplevelse på Facebook, hvor hun forsøger at advarer andre kvinder.

- Han har gjort dette i årevis. Jeg har fået at vide, at han også har været i Forever 21 (en anden butik, red.). Kvinder er stoppet med at komme i disse butikker, indtil han bliver fanget, skriver Heather Lipinski blandt andet i sit opslag.

Siden lørdag er hendes opslag blevet delt tusindevis af gange, ligesom andre kvinder har taget kontakt til hende og fortalt, at de har været udsat for det samme.

Nu venter Heather Lipinski bare på, at den ældre mand bliver fanget. For indtil det sker, vil oplevelsen blive ved med at hjemsøge hende.

- Jeg har aldrig følt mig så krænket og traumatiseret. Jeg vil være traumatiseret resten af mit liv. Vær sød at del dette, så andre kvinder ikke skal igennem, hvad der skete for mig i aftes, skriver hun afsluttende i sit opslag.