38-årig mor fandt kvinde i sengen med ekskæresten: Så gik hun bersærk

Foto: Privat

En rasende kvinde gik amok på en anden kvinde, som hun fandt i sengen med sin ekskæreste. Det hele foregik foran kvindens fireårige søn.

Marie Wilkinson gik amok af jalousi over at have fundet et par sko og en håndtaske på gulvet i sin ekskærestes hjem. 

Den 38-årige kvinde råbte 'Jeg ved, at du har den tøjte derinde', hvorefter hun valgte at brase ind.

Læs også

Sænker afgiften: Fra næste fredag får du billigere strøm

Marie indledte derefter et vildt angreb på kvinden, som hun blandt andet rev i håret og bed, skriver Hull Dail Mail ifølge The Sun. 

Marie Wilkinson, der er mor til tre, slog også kvinden, efter at have fundet hende i ekskærestens soveværelse i Hull d. 19. december sidste år. 

Hun undgik en fængselsstraf, og har i stedet blevet idømt 12 måneders betinget fængsel. Desuden er det også blevet påkrævet, at hun kommer i rehabilitering.

Foto: Facebook

I retten i Hull kom det frem, at offeret, der er mor til to, blev kørt på hospitalet med stor hast, hvor hun fik behandling for flere af de skader, der var blevet påført hende af Marie Wilkinson. 

"Hun var chokeret og bange og frygtede for sit liv. Hun troede ikke, at den tiltalte ville stoppe," sagde anklager Catherine Kioko-Gilligan i retten. 

"Hun fandt det hjerteskærende, at hendes børn så hende ankomme i en politibil med sine skader." 

"Hendes femårige barn bliver ved med at spørge om 'den onde dame' vil få fat på mor igen. Og hendes otteårige barn vil ikke engang se på hende eller tale om, hvad der er sket."

Foto: Facebook

Forsvarer Mark Savage sagde, at da Marie opdagede, at hendes ekskæreste havde fået en ny kæreste, var det 'dråben der får bægeret til at flyde over', men hun hævder, at være 'ked af' angrebet. 

"Jeg har ingen vanskeligheder med at konkludere, at du havde et vanskeligt forhold til denne mand (hendes tidligere partner, red.)," sagde dommer Ahmed Nadim. 

"Du trådte ind i hans hjem motiveret af en følelse af jalousi. Du vidste, at du på det tidspunkt, hvor du dukkede op på adresse, at han var i selskab med offeret."

"Du ville have, at din fireårige søn skulle se, hvad hans far lavede. Er det din anger, du bekymret for, eller er det konsekvenserne, der generer dig?" rundede han af.

Læs også

Ekstraregning på vej til 420.000 danskere

 

 

Dagens Gossip