4-årig dreng skyder sig selv ved et uheld: Fundet død i barnepigens hus

Nils Würtzenfeld

373 uger siden

|

18/05/2017
Viralt
Privatfoto
Privatfoto
En kun fireårig amerikansk dreng er død efter en tragisk ulykke med et skydevåben.

Dagens topnyheder

Mandag klokken 12.45 modtog politiet i Stafford i Virginia, USA, et tragisk alarmopkald.

Her blev det meddelt, at en kun fireårig dreng på uforklarlig vis havde fået fat på et skydevåben, hvorefter han ved en fejl havde skudt sig selv. Det skriver Ktla.com.

Ambulancereddere blev straks kaldt til stedet, men den lille dreng ved navn Cole stod ikke til at redde, og han blev derfor erklæret død på gerningsstedet.

Ulykken skete i drengens barnepiges hjem, hvor våbnet lå frit tilgængeligt for den lille dreng.

Privatfoto

Det har efterfølgende sat en stor debat i gang omkring våbensikkerhed, og i lokalområdet har flere udtalt sig til medierne i kølvandet på det tragiske dødsfald.

- Hvis du har et våben, så vær opmærksom på våbensikkerhed. Det er noget, som man fortæller alle, der køber et våben. Opbevar det sikkert. Der er ingen grund til, at børn har adgang til nogen former for våben overhovedet, forklarer Josh Falcetti, der er præst i området.

Også drengens nabo, Susan Marsee, fortæller, at ulykken har fået hende til at holde ekstra godt øje med sin fireårige søn, Benjamin.

- Jeg var virkelige ked af at høre det. Da jeg så det i dag – at det var den lille dreng, så fik det mig til at græde, fordi jeg har en søn på samme alder, fortæller hun.

Der er endnu ikke frigivet noget detaljer om det tragiske dødsfald, ligesom Cole også stadig mangler at blive obduceret.

Privatfoto

Imens har familien oprettet en GoFundMe-side, der skal hjælpe dem med at betalt for drengens begravelse.

Indtil videre har man allerede samlet over 121.000 kroner ind.

- Joshs og min søn var den mest kærlige dreng i verden. Alt han ønskede var, at give alle han så et knus og fortælle dem om hans yndlings- film og legetøj, skriver moderen på indsamlingssiden og afslutter med ordene: 

- Hvil i fred vores dejlige dreng. Mor og far elsker dig så højt, og du vil aldrig blive glemt.