Forældre satte skjult kamera op: Knaldede barnepigen på fersk gerning

Emil Ryttergaard

375 uger siden

|

18/05/2017
Udland
Forældrenes mistanke blev bekræftet, da de kiggede billeder fra overvågningskameraet igennem. Foto: Youtube
Forældrenes mistanke blev bekræftet, da de kiggede billeder fra overvågningskameraet igennem. Foto: Youtube
Da et forældrepar fra Istanbul begyndte at opdage at opdage blå mærker på deres etårige barn, satte de et skjult overvågningskamera op i hjemmet.

Dagens topnyheder

Det var et forfærdeligt syn, der ventede et tyrkisk ægtepar, da de kiggede på optagelserne fra et overvågningskamera, som var sat op i familiens hjem.

Forældrene blev mistænksomme, da de pludselig opdagede en masse blå mærker på deres lille barn, og det fik dem straks til at sætte et overvågningskamera op i hjemmet og filme barnepigen, skriver Mirror.

Og da forældreparret kiggede optagelserne igennem blev deres værste frygt bekræftet. Familiens barnepige, 54-årige Nadia Shapoval, blev taget på fersk gerning -  på videoen ses hun slå og gribe hårdt fat i parrets uskyldige etårige barn.

De blå mærker blev altså forvoldt af barnepigen, som oprindeligt kommer fra Ukraine, da hun både greb hårdt fat i barnet og stak det en syngende lussing.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Da forældrene opdagede den ubegribelige vold mod deres barn, var Nadia Shapoval allerede blevet fyret af andre årsager, men familien meldte alligevel sagen til politiet. 

I mellemtiden var den ukrainske barnepige forsvundet, men en nabo havde overhørt, at kvinden havde talt med en bekendt i byen Marmaris i den sydvestlige del af Tyrkiet. 

Men det stoppede ikke faderen, der selv kørte de 720 kilometer fra Istanbul for at spørge det lokale politi om hjælp til at pågribe barnepigen. Så fortørnet var han over hendes handlinger.

Og hans ihærdighed gav pote. Her fandt politiet og faderen barnepigen gående på gaden, og da hun så faderen, brød hun sammen i tårer. 

Nadia Shapoval blev efterfølgende taget med på politistationen, og politiet har forsikret den forurettede far om, at barnepigen nok skal komme for en dommer for volden mod barnet.

Se den voldsomme overvågningsvideo herunder.. Advarsel: Indeholder stærke billeder.