42-årig kvinde deler ud af hemmelighederne: Dette make up-trick får hende til at se årtier yngre ud

20/11/2023 14:16

Emil Martesen

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Den 42-årige kvinde deler ud af hemmelighederne.

Mest læste i dag

En 42-årig kvinde har taget internettet med storm med sin enkle makeup-teknik, der får hende til at se årtier yngre ud.

Det skriver The Mirror ifølge hendes TikTok, @40slifelou, hvor hun har delt ud af sine hemmeligheder angående et make up-trick, som har fået en høj stjerne hos mange danskere.

Lou, en selverklæret makeup-entusiast, har nemlig løftet sløret for en teknik kaldet 'underpainting', der er særligt velegnet til mere moden hud.

Underpainting indebærer, at man påfører sin kontur, concealer og undertiden cremeblush først, hvorefter man lægger sin foundation ovenpå. Lou forklarer i samme ombæring, at selvom processen kan se lidt alarmerende ud undervejs, er resultatet forbløffende:

"Du skal bare stole på det, fordi det er fantastisk", siger hun.

Lou begynder med en primer, hvorefter hun påfører creme-kontur rundt om hårlinjen, langs kindbenenes højdepunkter, på siderne af næsen og langs kæbelinjen. Hun understreger i samme ombæring vigtigheden af at duppe produktet ind i huden frem for at blande det i cirkulære bevægelser. Efter at have tilføjet en cremeblush og concealer, bruger hun en fugtig svamp til at duppe en lille mængde foundation ind i huden, hvilket smelter alle linjer og definitioner sammen.

Afslutningsvis siger Lou, at hendes hud ser 'virkelig, virkelig fejlfri' ud og at teknikken har ændret den måde, hun vil putte sin makeup på for altid.

Folk i kommentareren lægger heller ikke skjul på deres beundring af denne teknik:

"Omg smukt. Jeg er næsten 50 og leder efter noget lignende til min fødselsdag", lyder det fra en bruger, mens en anden fortsætter:

"Der er ingen måde, du er 42!"

Du kan se det populære make up-trick herunder: