Kvinde forundret efter at flyselskab sætter strips på hendes baggage

18/11/2023 17:30

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
De fleste af os er lettede over at se vores kuffert tøffe langs transportbåndet efter en lang flyvetur, i sikker viden om, at vores snavsede undertøj ikke ved et uheld er blevet sendt til Nordkap.

Mest læste i dag

Men for en kvinde, var det ikke gensynsglæde, men forundring.

Efter at være landet i Bali, blev en australsk kvinde ramt af forundring da hun fandt sin kuffert med en orange strips på den. Skriver LADbible.

Hun delte billedet på Facebook, og spurgte om nogen vidste hvad det betød, og folk var hurtige til at dele deres oplevelser med de orange strips.

Opslaget lød: "Er der nogen, der ved, hvad denne strips på vores tasker betyder? Ankom i går aftes, og en taske tog lidt længere tid og kom ud med dette mærke. Jeg gætter på, at den blev inspiceret?"

Folk skrev at hendes baggage sandsynligvis var blevet markeret til et sikkerhedstjek, og hun kunne potentielt få en bøde. “Åh nej strips på kufferten giver mig mareridt! Jeg blev tjekket i 2019.” Fortæller en kommentar.

En anden tilføjede: "Min var grøn, og de trak mig til side og søgte i min kuffert og opkrævede mig $300 AUD (1500 danske kroner)," mens en tredje skrev, at hendes taske, som havde haft laktosefri langtidsmælk, også var mærket og gennemsøgt.

Turisten delte senere en opdatering og afslørede, at hendes taske ikke endte med at blive tjekket i lufthavnen.

Har du prøvet at få sat en strips fast på din kuffert?