42-årig kvinde har lige født barn nummer 20: Nu har familien taget en stor beslutning

22/09/2017 12:15

Emil Ryttergaard

Viralt
Med tyve børn har familien i den grad hænderne fulde. Men nu har forældrene taget en vigtig beslutning.

Mest læste i dag

I mandags kunne Sue og Noel Radford byde en lille søn velkommen til verden efter én times fødsel. 

Men i modsætning til andre familier, der får to eller måske tre børn, så har familien et noget mere velkendt forhold til fødegangen på det lokale hospital ved den bristiske by Lancashire. 

Med fødselen af deres søn Archie, er det nemlig forældrenes barn nummer 20, og dermed har forældrene egenhændigt skabt Englands absolut største familie, skriver Daily Mail. 

Den 42-årige mor, Sue Radford mødte sin ægtemand som 7-årig, og allerede som 14-årig stiftet de to familie, da Sue Radford fødte parrets første barn. 

Tre år senere, fik parret barn nummer to. Det er 25 år siden nu, hvor det ene barn har fulgt det andet siden, men nu skal det være slut. 

- Det skulle jo slutte på et eller andet tidspunkt. Vi synes begge, at det er her. Jeg synes, at det er lidt ærgerligt på en måde, men nu kan vi nyde vores tid med børnene, siger Noel Radford til Daily Mail. 

Familien har nu 20 barn, men nu er det slut, mener forældrene. Foto: The Radford Family

- Lige nu er jeg bare så lykkelig over at han er her, og at han er frisk og fredig. Men det er mærkeligt at vide, at vi ikke skal have flere børn nu, siger Sue Radford til The Sun.

Det er kun lidt over et år siden, at parret fik deres forrige barn, datteren Phoebe, der i nu er 13 måneder gammel. Og hvis det ikke var nok, så har den ældste datter, Sophie på 23 også selv fået tre børn, så nu er der også børnebørn i familien. 

Med så mange unger, skal der laves mad og vaskes tøj til den store guldmedalje. Foto: The Radford Family

Familiens hidtil yngste medlem, datteren Phoebe, nåede lige at fylde et år, inden familien blev forøget igen. Foto: The Radford Family

Familien bor i et tidligere plejehjem, som de købte for 11 år siden og som de siden har ombygget for at få plads til alle de mange børn. Og selvom det er hårdt arbejde med så mange børn, så har familien stort set ingen gæld og tager på ferie hvert år, da manden arbejder som selvstændig bager og har sin egen virksomhed. 

Da familien fødte deres barn nummer 20, tog fødslen kun én time. Foto: The Radford Family

Familien kan i den grad også handle ind, og når turen går i supermarkedet, så ryger der for 2500 kroner i indkøbskurven hver uge.

Der skal nemlig en hel del mad til at mætte de mange munde, og derfor ryger der hver dag 8,5 liter mælk, tre liter juice og tre pakker morgenmad i gabet hver dag.

Men det er ikke de eneste huslige pligter, der følger med, for med ni børn er der altid vasketøj, hvilket betyder at familien vasker ni maskiner tøj hver dag. 

Det lå faktisk ikke i kortene, at familien skule blive så stor, som den gik hen og blev.

Sønnen Archie bliver ikke ensom med 19 søskende. Foto: The Radford Family

Da de havde fået ni børn, fik ægtemanden Noel Radford en vasektomi, men ønsket om flere børn trak hurtigt i begge forældre. De familien efterfølgende ventede en søn, gik graviditeten ikke efter planen, og Sue Radford mistede barnet i 23. uge.

Drengen skulle dengang have heddet Alfie, og derfor var det nærliggende, at deres nyfødte dreng og barn nummer 20 fik det navn i stedet. 

Natasha har fået forstørret sin numse tre gange: 'Jeg bliver liderlig af mig selv’