5 år efter hendes datter forsvandt sporløst, modtager hun et brev med en velkendt håndskrift

Skrevet af Nicolai Steinicke

31/01/2023
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hver dag forsvinder børn sporløst af forskellige årsager. Det er nemt at sige, at dette er et af en forælders værste mareridt, og usikkerheden ville knuse dig.

Mest læste i dag

Hvad der skete med den 14-årige Emily Wynell Paul var et mysterium i fem år. Ingen vidste, hvor hun var, eller om hun var i live. Altså indtil et håndskrevet brev ankommer til hans mors hus.

Tidligt en morgen i 2013 vågnede moderen til den 14-årige Emily Wynell Paul op og opdagede, at hun ikke var hjemme. De krammede og sagde godnat til hinanden aftenen før, så skete der noget den morgen.

Moderen bemærkede, at Emilys kuffert var væk, sammen med flere af hendes tøj. Hendes Xbox var også væk, hvilket tydede på, at pigen havde taget de ting, hun ville have.

Det eneste, Emily havde efterladt som et fingerpeg, var et brev , der sagde, at hun ville komme tilbage, når hun var myndig. Desuden var der slet ingen oplysninger om, hvorfor hun var stukket af hjemmefra, med hvem, eller hvor hun skulle hen.

Det var tydeligt, at hun ikke ønskede at blive fundet.

Politet blev indblandet med det samme, og hurtigt bemærkede dig, at den 14-årige havde lukket alle sine sociale medier.

I fem år ledte myndighederne efter Emily, og alle de år fejrede hendes familie hendes fødselsdag uden hende. I løbet af hendes fødselsdage bragte hendes mor hende gaver, som om hun var hjemme. Hun efterlod dem i Emilys værelse, så de ville være der den dag, hun kom tilbage. Hun ville forstå, at vi savnede hende, sagde hendes mor.

Myndighederne ledte efter Emily i fem år uden resultater. Men så, en dag i 2018, modtog Emilys mor et brev.

“Jeg er i live.”

Moderen var aldrig et sekund i tvivl om, at brevet var fra hendes datter og ringede til politiet for at høre, om de kunne opspore pigen.

Dygtige efterforskere var i stand til at kontakte Emily og bede hende om at videoopkalde dem, bare for at forsikre dem om, at hun var i sikkerhed, og at hun var der af egen fri vilje.

Emily, der lige var fyldt 19 på det tidspunkt, blev overtalt.

I et videoopkald med en politibetjent bekræftede Emily, at det faktisk var hende, der skrev brevet. Hun fortalte mig, at hun havde det godt, at hun var i god behold, og at hun selv var løbet væk. Hun sagde også, at hun ikke havde planer om at vende hjem. Det skriver Newsner.