5-årige Mia bliver tvunget til at spise alene i skolen: Hendes mor er rystet over årsagen

Privatfoto

Mias mor er rystet over årsagen til, at hendes datter ikke får lov at spise med sine kammerater i skolen.

Hver dag når klokken ringer, og det er frokosttid på The Children's House School, løber skolens elever mod kantinen for samme at nyde deres madpakker.

Men ikke femårige Mia Lingrosso. Det skriver Littlethings.com.

Læs også

Ung fyr beder kvinde om at få hendes barn til at holde kæft: Hans far giver ham genial røffel

Den amerikanske pige må nemlig ikke sidde og spise med sine jævnaldrene elever. I steder må hun tage plads ved et bord for sig selv.

Årsagen til opdelingen skyldes, at lille Mia er voldsomt ramt af glutenallergi, og derfor får hun hver dag en særlige madpakker med af sin mor, Brandi Lingrosso.

På Mia Lingrosso's skole ser man dog ikke madpakkerne som en løsning, da man er bange for, at Mia skal udvikle et allergisk anfald i skoletiden. Man påpeger, at Mia måske kunne finde på at spise af de andres børns mad, og derfor har man valgt at placere hende væk fra de andre elever.

Privatfoto

Denne beslutning er dog langt fra faldet i god jord hos moren, Brandi Lingrosso, der mener, at datteren bliver udsat for en unfair og nedværdigende opdeling.

Brandi Lingrosso forklarer, at hendes datter ikke vil udvikle en hverken voldsom og slet ikke livstruende reaktion, hvis hun ved en fejl kom til at indtage noget af de andre elevers mad.

"Der vil ikke opstå hævelser i svælget, og der vil ikke opstå en medicinsk nødssituation. Derfor er det heller ikke nødvendigt, at Mia bliver adskilt fra de andre," forklarer Brandi Lingrosso.

Alligevel frygter skolen, at en nødssituation kan opstå, og at man derfor kunne blive nødt til at tilkalde en ambulance. Af samme grund har man vurderet, at det er lettest, hvis Mia Lingrosso spiser for sig selv, så man dermed undgår en potentiel allergisk reaktion.

Brandi Lingrosso vil dog ikke finde sig i denne løsning. Hun forklarer, at Mia også er begyndt at spise alene i hjemmet, og at hun frygter, at opdelingen på lang sigt kan skade datteren.

For at undgå, at Mia skal føle sig ked af det og udenfor, er Brandi Lingrosso derfor begyndt at hente Mia hver dag til frokost, så de kan spise sammen. Hun håber dog, at skolen hurtigst muligt vil ændre sin holdning.

Læs også

Fattede mistanke foran Rema 1000: Så ringede hun til politiet

 

 

Dagens Gossip