Fattede mistanke foran Rema 1000: Så ringede hun til politiet

En episode foran Rema 1000 fik søndag en medarbejder til at kontakte politiet.

Søndag klokken 15.00 var en medarbejder fra Rema 100 på vej til at møde ind i butikken på Solbjerg Hedevej i Solbjerg. Her mødte hun en mand gå ud af butikken med en kurv fuld af diverse fødevarer.

Læs også

DMI advarer mod hedebølge

Medarbejderen fattede mistanke til, at varerne ikke var betalt for. Derfor bad hun manden om at vise en kvittering, men han forklarede, at han var kommet for at afhente nogle bestilte og allerede betalte varer. 

Den forklaring godtog medarbejderen ikke, og da hun stillede flere spørgsmål til manden, begyndte han at løbe fra stedet med kurven i hånden, skriver Østjyllands Politi i den seneste døgnrapport.

Kontaktede politiet

Medarbejderen forsøgte kortvarigt at følge efter og fik kontaktet politiet, der sendte en patrulje til stedet. 

Imens parkerede en kunde og en medarbejder deres biler foran og bag ved den bil, som et par vidner havde set butikstyven komme kørende i, så han ikke ville kunne køre fra stedet, hvis han kom tilbage. 

Gemte sig i en busk

På vej til butikken opdagede patruljen en mand, der sad og gemte sig i et buskads tæt på Rema 1000. Da patruljen holdt ind for at tage kontakt til ham, løb han derfra, men en af betjentene løb ham hurtigt op og fik ham anholdt. 

I buskadset stod kurven med madvarer, og den 35-årige anholdte mand erkendte at have stjålet fra butikken. Han blev derfor sigtet for tyveri.

Læs også

En særlig dag: Nu giver SuperBrugsen rabat

 

 

 

Dagens Gossip