55-årig mand stak irriterende kollega ned med køkkenkniv: ‘Han ødelagde slutningen på mine bøger’

To forskere røg for nylig i totterne på hinanden, da den ene blev ved med at afsløre slutningen på en række bøger.

Det må være ét af verdens mest ensomme job at være udstationeret forsker på Antarktis.

Indtil for nylig var det ikke desto mindre hverdagen for de to russiske forskere Sergey Savitsky og Oleg Beloguzov, der begge boede og arbejdede på Bellingshausen forskningscenter på den isolerede King George Island.

Heldigvis for de to havde de hinandens - og få andre kollegers - selskab samt en masse gode bøger at slå tiden ihjel med, men for nylig var det ikke tiden, men Oleg Beloguzov som den 55-årige Sergey Savitsky forsøgte at slå ihjel efter at have arbejdet samme i fire år. Det skriver Metro.

Læs også

Forskere advarer: Gyserfilm kan slå dig ihjel

52-årige Beloguzov skulle nemlig vise sig at være verdens - måske - mest irriternede kollega, da han gentagende gange fandt det sjovt af afsløre slutningen på de bøger, som Sergey Savitsky havde brugt timer på at læse sig igennem.

Til sidst blev den nådesløse spøg da også for meget for Sergey Savitsky, der endte med at se rødt, da han greb en køkkenkniv og stak Oleg Beloguzov i overkroppen nær hjertet, efter at den 52-årige kollega atter havde afsløret slutningen på en bog.

Læs også

Ups! Mor var taget med sin datter på hospitalet, da røntgenfoto afslørede pinlig hemmelighed

Efterfølgende blev den hårdt sårede Oleg Beloguzov fløjet til et hospital i Chile, hvor han blev hasteopereret. Han meldes dog udenfor livsfare, mens Sergey Savitsky er blevet sendt tilbage til Rusland, hvor han lige nu sidder i husarerst i Sankt Petersborg - tiltalt for mordforsøg.

Selv har Sergey Savitsky indrømmet at have stukket sin kollega, ligesom han har forklaret, at han angrer hele episoden.

Lige nu er russiske efterforskere ved at undersøge påstande om, hvorvidt indtag af alkohol og de trange levevilkår også har haft en afgørende indvirken på mordforsøget, der menes at være det første af sin slags begået på Antarktis.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip