58-årig mor til to: Jeg dater kun 'toyboys'

Foto: Facebook/ Mandy Holliday

Jo yngre mænderne er, desto bedre.

Mandy Holliday (58) fra Fen Ditton i Cambridge, Storbritannien dater udelukkende purunge mænd – og de skal allerhelst være mindst halvdelen hendes alder. Det skriver The Sun.

Den britiske skueskiller og mor til to teenagere fortæller, at hendes 18-årige søn, Ronan, er god ven med flere af hendes tidligere boytoys, og at hun tit modtager dating tips fra sin 15-årige datter, Gretel.

Mandy Holliday har datet flere hundrede boytoys, og hendes nuværende 'kæreste' er en pur ung fyr på blot 22 år.

Børnene var blot 10 og 14 år gamle, da moren fik øjenen op for de unge fyre.

Hun mener selv, at hun er et godt forbillede for sine børn, og at hun ved at date ynglinge viser børnene, hvor vigtigt det er at være tro mod sig selv.

-Mine børn er vildt seje og åbensindige omkring det. Faktisk, så er min søn bedstevenner med en af mine ekskærester, siger 58-åringen til The Sun.

Mænd på sin egen alder, har 58-åringen ikke meget tilovers for.

-Jeg er utrolig glad for, at jeg aldrig har taget en eller andet gnaven, gammel mand, som råber ad mine børn og forsøger at bestemme over dem, med hjem. Jeg introducerer altid mine børn for mine boystoys, og nogle af mine ekskærester har endog hjulpet mine børn med lektier og eksamener, siger Mandy Holliday.

Læs også

Lars er sugardaddy og har det fint med at betale for sex: 'Forventningerne er afstemt på forhånd'

Hendes børn bekræfter, at de ikke har noget imod morens dating præferencer, og den 15-årige datter hjælper gerne med dating tips og med at finde nye ynglinger online, som moren kan date.

Den 58-årige brite begyndte at date unge mænd, efter at hun og hendes ægtemand gennem 20 år gik fra hinanden i 2011.

Først var hun skeptisk til at skulle ud på datingmarkedet, men efter at en veninde tipsede hende om en hjemmeside kaldt Toyboy Warehouse fik hun livsgnisten tilbage. Toyboy Warehouse er en britisk datingside med yngre mænd, som søger ældre kvinder, og Mandy Holliday kalder den en vidunderlig gave fra Gud. 

Hun fortæller, at tanken på at skulle date mænd på sin egen alder, gjorde hende virkelig deprimeret.

-Jeg følte jeg var dømt til at være alene resten af mit liv, siger hun til The Sun.

Men det var altså før hun oprettet en profil på det britiske datingsite. Hun fortæller, at responsen var overvældende, og at hun nu har mistet overblikket over, hvor mange boytoys, hun har været sammen med. Men antallet er i hvert fald 3-sifret.

Nu opfordrer hun andre middelaldrende kvinder til at satse på yngre mænd. 

Læs også

Sugardating griber om sig: Simone tjener over 30.000 om måneden

 

 

Dagens Gossip