Mænd afslører: 6 ting der gør et kys helt perfekt

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvad gør et kys helt perfekt? Her er en håndfuld mænd givet deres bud på, hvad der gør et kys uforglemmeligt.

For meget tunge? For lidt tunge? Måske en anelse for vådt? Der er mange forskellige holdninger til, hvad der gør et kys til en rigtig god oplevelse.

Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvad din kyssemakker synes er rigtig dejligt.

Måske er der hjælp at hente lige her. Yourtango har nemlig spurgt en række fyre, hvad de mener, gør et kys uforglemmeligt.

Læs også

8 store fejl mange mænd begår i parforhold

1. Lad ham tage initiativet.
I en tid med ligestiling og moderne kønsroller er det måske en lidt uventet holdning. Men der er faktisk en del mænd, som foretrækker at tage initiativet, når det handler om at kysse. I hvert fald, når det gælder det første af slagsen.

2. Luk øjnene.
De fleste gør det helt uden at tænke over det - lukker øjnene, når de kysser. Men de findes derude - de mennesker, som kigger på deres partner, mens de kysser dem. Det kan godt blive en lille smule akavet. Men det skal de altså også lade være med, hvis man skal tro disse mænd. 

3. Luk munden op.
Tantekys er bare ikke helt så sexede som et sensuelt snav. Så luk munden op, og kærtegn hans tunge med din, hvis du vil giv ham et kys, som han virkelig kan mærke. Men gør det med måde - der er ingen, der bryder sig om at få stukket en tunge ned i halsen.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

4. Brug dine hænder.
Du kan gøre et godt kys endnu mere dejligt, hvis du også tager dine hænder i brug. Kærtegn hans ansigt, mens du kysser ham, eller lad dine hænder glide gennem hans hår. Du kan også lægge en hånd på hans ben, eller stryge ham på ryggen.

5. Vær legesyg.
Mange mænd sætter pris på, at du er lidt eventyrlysten. Men da der er forskel på, hvad folk kan lide, bør du prøve dig lidt frem. Du kan for eksempel prøve at lege lidt med hans brystvorter, eller kærtegne hans penis. mens du kysser ham.

6. Plej dine læber.
Bløde, velplejede læber er en vigtig del af et fantastisk kys, som man ikke må tage for givet. Husk læbepomaden - især i denne kolde tid - og få gerne dine læber til at se indbydende ud med for eksempel en lipgloss. Men tag ikke noget på, som klistrer helt forfærdeligt.

5 ting der gør en mand vanvittigt tiltrukket af dig

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip