6 små tegn på, at han er ved at blive forelsket i dig

Skrevet af Ane Sørensen

332 uger siden

|

06/01/2018
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Hvis du genkender disse tegn, så er der stor sandsynlighed for, at han er ved at falde godt og grundigt for dig.

Dagens topnyheder

Følelser er en svær størrelse, og det kan være en både spændende og opslidende fase, når du har mødt en mand, som du endnu ikke er blevet kærester med.

Hvad tænker han egentlig om jeres forhold? Vil han gerne være sammen med dig på sigt? Og hvor vild er han i virkeligheden med dig? Måske er der hjælp at hente lige her.

Vi har nemlig samlet en række tegn, der afslører, at han er ved at falde for dig.

1. Han viser dig det

Man siger, at handlinger taler højere end ord, og sommetider er det i de små handlinger, du skal finde den største betydning. Tager han dig i hånden, når du går rundt sammen med ham? Kysser han dig på panden og holder om dig? Fletter han fingre med dig, når du ligger ved siden af ham? Så er det nok et tegn på, at han er blevet ganske glad for dig.

2. Han bliver sårbar

Det kan være vanskeligt at tale om de ting, der gør ondt, selv med de mennesker, som vi er allertættest på. Hvis han åbner op og fortæller dig om de ting, han frygter mest eller viser dig det, når han har det skidt, så er det et tegn på tillid og en lyst til også at dele disse sider med dig. 

3. Han lægger planer

Måske gør han det helt ubevidst - taler om, hvor dejligt det bliver, når I skal nyde sommeren sammen, når han skal besøge dig i dit nye hjem eller andre planer, som lægger fremme i tiden. Han nyder i den grad dit selskab og går ganske enkelt ud fra, at du stadig er en del af hans liv til den tid.

4. Han viser dig frem

Hvis han begynder at præsentere dig for familien og kammeraterne - de vigtigste mennesker i hans liv - er det et rimelig sikkert tegn. Han vil gerne gøre dig til en større del af sit liv, finde ud af, hvordan du passer ind i det og se, hvordan du kommer overens med hans nærmeste.

5. Hans handlinger afslører ham

En del mænd har lidt svært ved at fortælle, hvordan de føler for en kvinde, som de ikke kender så godt endnu. Men hans handlinger kan afsløre mere, end du måske lige tror. Gør han en indsats for dig? Laver han en lækker middag fra bunden? Giver han dig en personlig gave? Viser han sig generelt fra sin betænksomme og omsorgsfulde side? Det ville han næppe gøre i samme grad, hvis han ikke var vild med dig.

6. Han giver lyd

Hvis han er ved at få stærke følelser for dig, kunne han ikke drømme om at lade dig sidde uroligt og vente ved din telefon. Han skriver til dig, tager initiativ til at se dig og giver udtryk for, at han nyder dit selskab. Hvis du skriver til ham, svarer han rimelig hurtigt og viser, at du er i hans tanker.

8 tegn på at han er den helt rette for dig