7-årige Sophia døde for øjnene af sin forfærdede mor: 'Det var min skyld’

Foto: Privat

Yvonne bebrejder sig selv for sin datters tidlige død

Yvonne Clark gennemlevede tirsdag enhver moders værste mareridt, da hendes syvårige datter Sophia McDonald på tragisk vis røg under hjulene på en tonstung ladvogn og blev dræbt.

Det skriver Daily Mail.

Sophia var ved at krydse vejen tæt på hende og moderens hjem i den engelske by Coventry, da hun pludselig blev ramt af det store køretøj.

Yvonne Clark skulle have holdt Sophia i hånden, da hun pludselig mistede sit greb, og pigen løb ud på vejen, hvor hun blev kørt over.

Læs også

Mor dræbte 8-årig søn: Opdagede at hun havde en affære med hans bedstefar

Vidner har fortalt, hvordan Yvonne Clark så hjælpeløst på, mens den frygtelige ulykke skete. Hun skulle have råbt ‘Nej, nej, nej’, mens datteren lå stille på vejen.

Forbipasserende hørte derefter moderen skrige:

- Det er min skyld, det er min skyld, og råbe desperat efter hjælp.

Foto: Privat

En praktiserende læge kom løbende ud fra sin klinik og forsøgte desperat på at hjælpe pigen, mens de ventede på, at ambulancen nåede frem til stedet. Men den unge Sophias liv stod desværre ikke til at redde.

Læs også

Det ligner et helt almindeligt børnehavebillede - men vent til du ser, hvad der gemmer sig i hjørnet

Føreren af ladvognen, som angiveligt var en erfaren chauffør, havde tilsyneladende ikke set den unge pige. Efter ulykken stod han midt på vejen og så chokeret ud med hænderne for munden.

I en udtalelse, der er blevet offentliggjort af det lokale politi, skriver Sophias familie: 

- Hun var en smuk engel, det gladeste barn med et smukt, frækt smil. Hun var en meget kærligt, godhjertet, munter lille pige, som elskede sin familie. Vi er knuste over vores tab.

Onsdag blev der lagt masser af blomster og hjerteskærende kort ved ulykkesstedet for at mindes den unge skolepige. 

 

Dagens Gossip