7 børn reddet fra katastrofale levevilkår: Naboen bryder ud i gråd, da han læser politirapporten

06/06/2023 10:03

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Syv børn reddet fra forfærdelige forhold i hjemmet - forældrene holdt køleskabet låst og kaldte børnene "affaldsspande med ben".

Mest læste i dag

Da politiet slog til i karavanen i Pennsylvania, hvor familien på syv boede, fandt de børn, der levede under forfærdelige forhold.

Nu rapporterer Daily Mail, at børnenes forældre, Shane (47) og Crystal (37) Robertson, står over for en række anklager efter politiets besøg.

Først opdagede de tre piger på 12, 14 og 16 år, som levede i åbenlyst forfald og uorden med afføring på soveværelsesgulvet og lagner, der ikke var blevet vasket i ugevis.

De fandt derefter tre andre mindreårige piger på 4, 8 og 10 år og en 6-årig dreng, der gemte sig i et baglokale i det lille hjem.

Seks af de syv børn var klinisk underernærede, to havde lav nyrefunktion og tre fik diagnosen akut virusinfektion. To af pigerne måtte barbere deres hoveder, fordi deres hår var så sammenfiltret og havde maddiker inde i filtrene.

Ingen af ​​børnene havde modtaget nogen formel uddannelse, og nogle af dem kendte ikke engang deres egen fødselsdato.

Det var efter tip fra andre, at politiet fik kendskab til børnenes tilstand. Ifølge en rapport fra CBS Philadelphia , som du kan se nederst i denne sag, var det en af ​​naboerne, der var blevet bekymret for børnene. 

Hun ringede til politiet og meldte det, da hun så to af pigerne komme ind i en forladt campingvogn ved siden af ​​Robertsons mobilhome.

Da politiet ankom til stedet, fandt de den 12-årige pige. Selvom det var april, og ikke varmt i vejret, var den 12-årige barfodet. 

Hun talte med en politibetjent og sagde, at hendes forældre havde bedt dem om ikke at gå over til den forladte campingvogn og bad om, at hendes forældre ikke blev holdt ansvarlige.

Pigen var brudt ind i naboens vogn for at få et tæppe, så hendes kæledyrsrotter kunne holde varmen. Det var koldt, og hun sagde, at hendes familie ikke havde mange penge. Mens hun talte med politiet, dukkede hendes 14-årige søster også op. Den 14-årige var iført støvler, der var for store og snavset tøj.

Synet af de to børn fik politiet til at bede forældrene om at se, hvordan børnene boede. Da politiet gik ind i familien Robertsons campingvogn, bemærkede de, at køleskabet var låst med en cykellås.

Crystal Robertson forklarede politiet, at der var så meget mad, at hun var nødt til at sætte en lås på køleskabet, fordi børnene stjal det hele. Derudover omtalte hun børnene som "affaldsspande med ben".

Kort efter kom den 16-årige pige ud fra sit gemmested. Shane Robertson sagde, at hun var den sidste datter, han havde, men da politiet vendte tilbage senere samme aften, med repræsentanter fra børneværnet, fandt de yderligere fire børn gemt i et baglokale.

Shane fortalte efter sigende politiet, at han ikke havde fortalt om de andre børn tidligere, fordi han ikke ønskede at komme i problemer.

Politiet beskrev uhygiejniske levevilkår med dårlig lugt, en række insekter og to dusin rotter i bure samt afføring på gulvet og på et tæppe.

"Værelset, som Shane og Crystal sov i, havde en seng i midten af ​​rummet med flere dyrebure omkring sig. Arkene på sengen så ud, som om de ikke var blevet vasket i uger/måneder. 

“Der lå affald på gulvet, og der var huller i væggene,« lyder det i politianmeldelsen. I et tilstødende soveværelse lå snavset tøj og affald strøet ud over gulvet. Det tredje soveværelse havde afføring på gulvet og en beskidt madras i midten af ​​værelset med et beskidt tæppe på. Campingvognen viste tegn på forsømmelse og store reparationsbehov.”

New York Post rapporterer, at det eneste, politiet ikke fandt i campingvognen, var sæbe og rengøringsmidler. Udover forældrene og syv børn fandt politiet også to hunde, to skildpadder, to kaniner, slanger, tudser og et krybdyr.

En af naboerne begyndte at græde, da han så politirapporten, som sendte chokbølger gennem trailerparken. Naboerne anede ikke, hvilke katastrofale forhold de syv børn levede under.

Børnene er nu anbragt i plejefamilie, og forældrene skal møde i retten i august.