Spor spærret: 13 kilometer lang kø på E45

06/06/2023 08:57

Henrik R

Nyheder
Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk
En bilbrand har resulteret i en enorm kø på E45.

Mest læste i dag

Tirsdag morgen blev trafikanter på E45 mødt af en uventet og forstyrrende situation. En bilbrand forårsagede en enorm kø på motorvejen ved Vejle, hvilket resulterede i forsinkelser og forstyrrelser i den normale trafikflow.

Ifølge P4 Trafik er alle spor nu åbne igen, men der er stadig en massiv kø på strækningen. På nuværende tidspunkt strækker køen sig over 13 kilometer, hvilket forårsager betydelige forsinkelser.

Trafikanter, der kører i sydgående retning, oplever i øjeblikket køkørsel. Det forventes, at dette vil medføre en forsinkelse på omkring 20 minutter på strækningen mellem 59 Hornstrup og 60 Vejle N. Som situationen udvikler sig, fortsætter køen med at vokse, hvilket tyder på, at forsinkelserne kan forlænges.

Årsagen til denne trafikale kaos er en bilbrand, der tidligere på morgenen førte til, at højre spor af motorvejen blev spærret. Det er endnu uvist, hvad der forårsagede bilbranden, og relevante myndigheder er i gang med at undersøge hændelsen.

P4 Trafik bekræftede situationen via en Twitter-opdatering og informerede offentligheden om den nuværende tilstand på motorvejen.

For at opretholde sikkerheden opfordres trafikanter til at udvise ekstra forsigtighed, når de passerer området, og til at forberede sig på mulige forsinkelser.

For de, der har mulighed for det, kan det være værd at overveje alternative ruter eller transportmidler indtil situationen på E45 er løst.