7 ting du ALDRIG må google

Nils Würtzenfeld

382 uger siden

|

21/03/2017
Viralt
Foto: Google
Foto: Google
Vi skal på det kraftigste advare dig mod at søge efter billeder af disse ting! Du vil kun fortryde det.

Dagens topnyheder

Google er et fantastisk redskab, som mange danskere bruger flere gange dagligt.

Hvad enten man skal finde frem til en stavemåde, det nærmeste pizzaria, oplysninger om en kendis eller et bestemt årstal, så er Google vores ven.

Desværre ligger der også rigtig mange ting gemt i Googles mørke afkroge, som intet mennesker nogensinde bør stifte bekendtskab med.

Der findes nemlig en række ord, navne og begreber som man aldrig skal skrive i Googles søgefelt, med mindre man enten er lidt for nysgerrig, holder af at få kvalme eller bare er ude på at skræmme sig selv fra vid og sans.

Her på Dagens.dk kan vi desværre ikke afskærme vores læsere fra alle Googles grusomheder, men vi kan advare mod dem. Her er syv grumme ting, du skal lade være med at billedgoogle:

1. Noma: Alle danskere kender den anmelderroste og Michelin-vindende top-restaurant Noma, men hvis du har i sinde at finde billeder af det nordiske køkkens gastronomiske flagskib på Google, så lad være. Billedgoogler man Noma, får man nemlig noget helt andet frem end fotos af den fine restaurant. Noget, der roligt kan beskrives som ’mundproblemer’, og som du vil ligge søvnløs over i nat.

2. Lemon party: Flere personer er måske stødt på dette sjove udtryk på nettet, som en reference til noget, man ikke helt forstår. Men lad være med at billedgoogle det. Det er nemlig ikke en fest, hvor folk presser citroner. Det er i stedet en flok gamle mænd, der er overordentlig glade for hinanden. Mere behøver vi vist ikke sige.

3. Trypofobi: Alene hvis du billedsøger ordet ’huller’, kommer de frem. Mærkelige og uforklarlige huller i blomster eller animationer, som mange overraskende nok reagere meget kraftigt på: Trypofobi er frygten for huller. Hvis du søger efter dette fænomen, er det ikke sikkert, at du mærker noget som helst. Men det kan også være, at du er én af de mange personer, der helt ubevidst lider af trypofobi og derfor gyser, når du ser du underlige huller.

4. Hudsygdomme: Hvis du har fået lidt udslet på albuen, småknopper på fingeren eller en irriterende, rød plamage på hoften, så lad for Guds skyld vær med at billedgoogle ’hudsygdomme’ for at se, om du kan finde et eksempel på det, du fejler. For du kan roligt vide dig sikker på, at de personer, hvis billeder er havnet på Google, fejler noget, der er langt, langt mere ulækkert og frastødende end det, der er galt med dig.

5. Degloving: Skulle du tilfældigvis støde på ordet ’degloving’, så glem at du nogensinde har hørt eller læst det. Og for Guds skyld: Du må aldrig, ALDRIG billedgoogle det! Især ikke, hvis du ikke er til blod, sår og åbne knoglebrud. Bare lad være. 

6. Calculus bridge: Bridge er et kortspil, som mange - især ældre - er slemt begejstrede for. Calculus bridge er til gengæld ikke noget kortspil, og det er slet ikke hyggeligt. Det er noget, som du under ingen omstændigheder bør finde billeder af på Google. I hvert fald ikke, hvis du har dine tænder kært.

7. Ting, der giver kræft: Her tænkes der ikke så meget på billedresultaterne, men snarere de informationer, du får. For hvis du fejler et eller andet, som du ikke kan hitte ud af, så findes der helt sikkert en undersøgelse eller nogle tegn på, at det er kræft. Lad os slå fast, at man ikke kan tage for let på den frygtede sygdom, ligesom tegn på kræft ikke bør ignoreres. Omvendt findes der efterhånden så mange undersøgelser, der viser, at både det ene og det andet kan give kræft, og af samme grund kan det være svært at finde ud af, hvad man skal tro på. Derfor bør du vide, at hvis du googler nogle bestemte symptomer, så vil næsten alle veje før eller siden lede til Rom: Kræft. En frygt, som du bør spare dig for og i stedet gå til lægen.

Og nu når du i forvejen er ved at finde ud af, hvad du ikke bør gøre på nettet, så kan du her læse om 8 ting, som du omgående skal stoppe med at gøre på Facebook.