7 ting mænd gør, der tænder kvinder fuldstændig af

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du gerne vil gøre indtryk på kvinden i dit liv, så bør du holde dig langt fra disse fremgangsmåder. Her er syv ting, mænd gør, som får kvinder til at tænde af.

En gammel talemåde siger, at mænd er fra Mars og kvinder fra Venus. Sommetider kan det da også føles som om, at kønnene er fra hver sin planet.

Derfor kan gode råd være dyre, når det handler om at omgås det modsatte køn.

Her er ifølge Mens’ Health Magazine en række fremgangsmåder, som du nok bør undgå, hvis du ikke ønsker at tænde en kvinde af.

Læs også

10 frække tegn på, at du er det bedste knald han nogensinde har haft

1. Du er for aggressiv.
Hvis du er meget aggressiv i din fremtoning og samtale, risikerer du at støde hende fra dig, før du overhovedet lærer hende at kende. Så træk lige vejret dybt, før du spørger din søde date, hvad hun godt kan lide i dobbeltsengen.

2. Du sammenligner hende med andre kvinder.
Hun ved helt sikkert godt, at du sommetider gør det. Men det betyder bestemt ikke, at hun har lyst til at høre om det. Så når du tænker, at din ekskæreste var meget bedre til at give blowjobs, så hold det for guds skyld for dig selv.

3. Du taler grimt om dine ekskærester.
Det kan godt være, hun ikke gider at høre det, hvis du har pæne ting at sige om dine tidligere partnere. Men hun har bestemt heller ikke lyst til at høre det, hvis du føler for at brokke dig over hendes manglende situationsfornemmelse, grimme fødder eller dårlige vaner.

Læs også

Ung kvinde tager selfie foran vandfald: Da hun kigger feriebillederne igennem, opdager hun væmmelig detalje

4. Du beder hende om nøgenbilleder.
Få ting i verden skriger douchebag som en fyr, der beder dig om at sende nøgenbilleder af sig selv. Ligesom det er de færreste kvinder, der klapper i hænderne, hvis du sender dem billeder af din penis - så er der heller ikke mange, der har lyst til at risikere, at deres bryster florerer på internettet.

5. Du er kun flink mod kvinder, som du finder tiltrækkende.
Hvis du ikke opfører dig ordentligt over for fremmede mennesker - uanset, hvem de er - så kan du være nok så lækker - hun vil stadig tænde af på dig. Det skulle selvfølgelig gerne komme helt af sig selv, men hvis du ikke vil skræmme hende væk, så opfør dig ordentligt.

6. Du ser hende ikke, som hun i virkeligheden er.
Du har en helt bestemt idé om, hvad hun er for en person. En idé, som slet ikke står til at ændre. Men én ting er at være vild med en kvinde, en anden ting er at være vild med forestillingen om hende. Ingen har lyst til at blive elsket for noget, som de ikke er. 

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

7. Du taler ned til hende.
Lige gyldigt hvad, er der ingen der bryder sig om, når nogen sætter spørgsmålstegn ved deres intelligens. Hvis du taler til hende, som om, hun ikke forstår noget, kan du være sikker på, at hun vil bemærke det og trække sig væk fra dig.

30-årig mand har skiftet efternavn efter sit bryllup - nu får han vilde dødstrusler

Nøgne kendisser

Er du på jagt efter kendte danskere der smider tøjet og udenlandske nøgne kendisser, så vi har samlet de smukkeste her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip