7 ting mænd ville ønske kvinder stoppede med på nettet

Foto: Shutterstock.

Der er en grund til, at så mange par skændes over sociale medier.

Det virker måske ganske harmløst og uskyldigt for kvinder, når de deler et billede af deres afklædte idol, eller de når liker en artikel om dovne mænd, på Facebook, men hvis man spørger kvindernes mænd har de nok et andet syn på sagen, skriver Goodhousekeeping.

Den amerikanske psykiater og forfatter, Dion Metzger, oplever ofte, at hendes patienter, især dem i parforhold, brænder fingrene på sociale medier. Vrede, sårede følelser og fortrydelse er næsten uundgåeligt. 

- Jeg har set sociale medier være skyld i så mange store skænderier og være årsag til så mange konflikter, forklarer Dion Metzger.

Derfor er det afgørende, at kommunikationen er på plads i parforholdet, siger psykoterapeuten Shelli Chosak, der opfordrer alle par til at snakke om, hvad der støder dem på Facebook, Twitter og Instagram. På den måde kender partneren grænsen. 

Samtidig skal mænd som kvinder huske på, at ord kan fortolkes på mange måder, når man skriver på de sociale medier. 

Læs også

6 virkelig usexede ting, du har på, som faktisk tænder mænd

Her er en liste med syv ting, som kan være ødelæggende for forholdet - hvis kvinder gør dette:

1. Dele billeder af lækre kendisser. Hvad ville du sige til, hvis din mand i tide og utide delte billeder af kvindelige kendisser, som så væsentlig bedre ud end dig? At sætte sig i andres sko giver ofte et godt billede af, hvordan ‘sjov’ på sociale medier kan såre andre følelser.   

2. Dele opslag, der gør nar af ægtemænd eller mænd generelt. En enkel joke i ny og næ burde kunne gå an, men ikke for mange gange i træk, så sender du et signal om, at du mener det. Husk på at for mange mandenedgørende jokes eller opslag kan være tegn på, at du er indebrændt og vred, og det udstiller du på de sociale medier.  

3. Brokke sig over husarbejde, penge eller børn. Der er en hårfin grænse mellem at lufte sine frustrationer og forklejne sin mand. Hvis du har et problem med din mands indsats, så tag snakken med ham i stedet. Tænk på, hvordan du fremstiller din partner eller jeres forhold, hvis du deler for meget negativt.

Læs også

Rød alarm: Folk med disse job knalder oftest udenom

4. Dele alt, hvad du laver i løbet af dagen. Du kender helt sikkert, de typer, der deler alt, lige fra hvad de spiser over hvad de har på til hvad de ser i fjerneren osv. Hvis du gør det samme, udstiller du også jeres forhold for resten af verdenen - du er jo ikke kun venner med dine aller nærmeste på Facebook vel?

5. Dele store nyheder på sociale medier, inden din mand ved det. Selvom du bobler af glæde, bør du lige tale med din mand, inden du annoncer på samtlige sociale medier, at du er gravid eller har fået nyt job eller at jeres barn har fået topkarakter i skolen. Ved at fortælle vigtige nyheder først på sociale medier viser, at du ikke anser din mand for at være vigtig nok. 

6. Vise din krop frem. Hvad enten det er feriebilleder af dig i bikini eller før- og efterbilleder af dit vægttab, så hold lige igen med at dele billederne. Måske træder du din mand over tæerne ved at vise din krop frem. 

7. Rapportere hvert minut af din date med din mand. Selvom din mand sikkert vil elske, at du fortæller gud og hver mand, at han har inviteret dig på romantisk date midt i en travl hverdag, er det ikke sikkert, at han synes, at daten skal gå med, at du tager billeder og kommenterer aftenen på Instagram. Nyd hans selskab i stedet og hvis I er så fantastisk et sted, at du er nødt til at tage et billede, så nøjes med at bruge to minutter på det. Tal med ham og kig ham i øjnene. 

 

Dagens Gossip