7 urovækkende tegn på, at din fyr er den utro type

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du nikker genkendende til en række af disse tegn, så bør du måske tage en alvorlig snak med din kæreste.

Utroskab kan være fuldstændig ødelæggende for et parforhold. Men selvom det er hårdt at indse, hvis din partner ikke er tro mod dig, så er der én ting, som er endnu værre.

Nemlig at leve i uvished om det tillidsbrud, som din bedre halvdel måske udsætter dig for.

Yourtango har samlet en række tegn på, at din bedre halvdel muligvis har lidt svært ved at holde sig til én partner.

Læs også

Natalie prøvede bh i kendt tøjbutik: Fik kvalmende overraskelse i prøverummet

1. Han er overbevist om, at du er ham utro.
Hvis din partner pludselig giver udtryk for, at han mistænker dig for utroskab - så bør dine alarmklokker ringe. Hvis han kan være dig utro og slippe afsted med det, hvorfor skulle det samme så ikke være muligt for dig?

2. Han er meget hemmelighedsfuld.
Det er ikke usædvanligt, at du ikke deler alt med din partner. Men hvis din partner er lige lovlig hemmelighedsfuld, så kan der være grund til bekymring. Hvis du for eksempel har været sammen med ham længe, men nærmest intet ved om hans fortid, arbejde, familie og venner, så er det næppe et godt tegn. Måske lægger han bevidst en distance til dig følelsesmæssigt, måske er han bange for at blive afsløret i en løgn.

3. Han kender helt utroligt mange kvinder.
Er din partner typen, som flirter med andre kvinder, så snart du forlader lokalet? Vrimler det med attraktive kvinder i hans omgangskreds, som han er lige lovlig tæt på? At han er damernes ven, betyder ikke nødvendigvis, at han er utro. Men du må gøre op med dig selv, om du kan leve med hans mange kvindelige bekendtskaber.

Læs også

Bruden kigger på sin døve mand ved alteret, løfter en arm og laver tegn, der får tårerne til at trille

4. Han kompenserer for sin dårlige samvittighed.
Kommer han ofte hjem med blomster helt uden grund? Forkæler han dig pludselig grænseløst, selvom han måske ikke plejer at være særligt betænksom? Det kan være hans måde at kompensere for sin dårlige samvittighed over, at han ikke er tro mod dig. Eller et mere eller mindre ubevidst forsøg på at få dig til at tænke, alt er som det skal være i jeres parforhold.

5. Han er altid på arbejde.
Det lyder måske som en vaskeægte kliché. Han siger, at han arbejder over (igen), men i virkeligheden har han sex med en anden kvinde. Ikke desto mindre, kan der være noget om det, hvis din partner arbejder døgnet rundt. Det er i hvert fald en undskyldning, som kan være svær at stille ham til ansvar for.

6. Han skjuler sin telefon.
Hvis han altid lægger sin telefon med skærmen nedad, ikke lader dig kigge på den og holder den i en vis afstand af dig. Så er der noget, der tyder på, han måske skjuler noget for dig. Måske vil han ikke have, du ser, at der tikker en besked ind fra Tinder eller måske endda en fræk sms fra hans elskerinde.

Læs også

23-årige Ella faldt i søvn i toget: Fik et chok, da hun vågnede og kiggede ned i skødet

7. Dine nærmeste antyder det.
Hvis det ikke kun er dig, der fatter mistanke om, at han måske er utro - så er der måske noget om snakken? Hvis dine nærmeste begynder at kommentere på hans adfærd og spørge ind til, hvad der egentlig foregår, så er det måske på tide, du lytter til din mavefornemmelse og prøver at konfrontere ham.

Ung kvinde får stor tatovering i ansigtet - nettet er i chok over motivet

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip