8-årig dreng skriver uhyggeligt brev: Jeg tør ikke længere gå ud på skoletoilettet

Nils Würtzenfeld

382 uger siden

|

15/03/2017
Viralt
Privatfoto/Shutterstock
Privatfoto/Shutterstock
En ulykkelig mor er stået frem og har fortalt sin otteårige søns forfærdelige historie.

Dagens topnyheder

I 2014 ændrede livet sig voldsomt for en i dag otteårig australsk dreng og nu tre år efter, står hans mor frem og fortæller den både tragiske og skræmmende historie. 

Familien, der bor i New South Wales i Australien, levede et helt almindeligt liv indtil den dag, hvor deres dengang kun treårige søn kom hjem fra skole med en skrækkelig hemmelighed. Det skriver Daily Mail.

Ifølge moderen kunne sønnen, der lider af en mild grad af autisme, fortælle, hvordan han en dag var blevet seksuelt overfaldet og udnyttet af en klassekammerat på skolens toilet.

Den jævnaldrene elev havde truet med at slå den treårige ihjel, hvis han sladrede, og derfor lod den skræmte og ydmygede dreng de krænkende overgreb fortsætte.

Først efter tre uger med de mareridtsagtige overgreb fortalte den treårige dreng, hvad der var sket til tre af skolens lærer, men rystende nok valgte de tre undervisere at fortie og nedtone sagen.

Privarfoto

Da valgte drengen til sidst at gå til bekendelse i hjemmet, hvor den chokerede og ulykkelige mor straks tog affære.

- På dette tidspunkt kendte jeg ikke til omfanget af, hvad der var sket – jeg var bare i chok. Vi ringede til politiet, og jeg kunne kun græde, mens han fortalte dem, hvad den anden dreng havde gjort ved ham, har moderen fortalt til Daily Mail Australia.

Efterfølgende mødtes moderen med skolens inspektør, men fik her en uvirkelig og chokerende besked.

- Inspektøren mente, at min søn var heldig, fordi han lider af autisme og dermed ikke havde følt effekten af den seksuelle udnyttelse i samme grad, som andre børn ville gøre, fortæller den frustrerede mor, der efterfølgende blot kunne se sagen blive tysset ned.

Det fik moderen til at flytte sine børn væk fra skolen, så hendes søn ikke skulle omgås hans krænker, men på dette tidspunkt var skaden sket, og den lille dreng var blevet slemt psykisk mærket af de væmmelige overgreb.

Det fik familien at mærke ikke længe efter, at drengen var startet på en ny skole.

- Jeg fik et opkald fra skolen og fik at vide, at min søn havde sagt, at han ønskede at tage sit eget liv, forklarer hun.

Det fik moderen til holde sin søn i hjemmet, men denne beslutning resulterede i et opkald fra myndighederne.

- De krævede, at han blev sendt i skole. Ellers ville politiet blive indblandet, så han med tvang kunne modtage undervisning, fortæller moderen om den absurde og tragiske sag.

- De truede med at fjerne mine børn, men den eneste grund til, at han er bange for at gå i skole, er at systemet allerede én gang har svigtet ham, forklarer hun.

Det betød, at hun måtte sende sin søn tilbage i skole, men da denne lå tæt på hans gamle, blev drengen ved med at støde ind i sin jævnaldrende overfaldsmand, når skolerne havde fælles arrangementer.

Dette blev til sidst for meget for drengen og et år efter de forfærdelige overfald, forsøgte den dengang fireårige dreng at skade den elev, der havde udnyttet ham.

- En dag efterlod han mig et selvmordsbrev i sin seng, hvor der stod, at han elskede mig, og at han var ked at det, fortæller moderen, der senere den dag fik et opkald fra drengens gamle skolen.

Privatfoto

- Han havde taget en kniv med i skole og havde tænkt sig at skade den anden dreng og bagefter slå sig selv ihjel, fortæller hun.

Da moderen nåede frem til skolen, var politiet dog ankommet, og angrebet var blevet afværget. Herefter fortalte moderen betjentene, hvad hendes søn havde været igennem, hvilket fik politiet til at tilbyde familien hjælp.

Efterfølgende flyttede moderen sin søn til endnu en ny skole, for at få ham langt væk fra den anden dreng.

Den hårdtprøvede otteårig har siden fået hjælp, men han døjer stadig med angst, ligesom han ikke tør bruge andre toiletter end familiens eget.

I et brev til andre børn, der ligeledes er blevet misbrugt, har den otteårige fortalt sin historie om, hvordan han blev udnyttet, hvordan han ikke blev lyttet til, og hvordan han ikke længere tør gå ud på skolens toilet.

- Jeg forsøgte at gøre skade på mig selv. Jeg hader alt det her. De tvang mig til at flytte skole, mens jeg gerne ville blive. Men drengen, der gjorde det ved mig, fik lov at blive, lyder det blandt andet i den hjerteskærende brev.

Privatfoto

I dag fortryder moderen, at hun ikke opfangede drengens signaler i de tre uger, hvor overgrebene stod på.

- Han græd og ville ikke i skole, men jeg troede bare, at han gjorde det, som drenge nogen gange gør, når de ikke vil i skole. Lærerne fortalte mig, at jeg bare skulle blive ved med at sende ham i skole, så det gjorde jeg, fortæller den ulykkelige mor.

Hun forklarer også, at den psykisk ustabile dreng nu sover på sin madras på gulvet om natten i stedet for i sengen, mens han også tjekker, at alle døre og vinduer er grundigt låst.

- Da jeg fandt ud af alt dette, fortalte han mig, at drengen havde truet med at slå ham ihjel, hvis han sladrede, og at han ville gemme sig under hans seng og stå udenfor vinduet om natten, forklarer moderen.

I dag har hun besluttet sig for at hjemmeskole sin søn, da han kalder hjemmet for hans eneste trygge sted. 

Drengen har indtil nu gået hos skolepsykologen, men nu har moderen fået ham skrevet op til en specialpsykolog, ligesom hun har taget en del andre initiativer til, at drengen endelige kan få de traumatiske oplevelser på afstand.