8-årig stopper med at trække vejret - hvad læger finder i hans strømpe afslører forældrenes mørke hemmelighed

Foto: Shutterstock

Et amerikansk par er blevet anholdt og sigtet for at bringe deres otteårige drengs liv i fare.

11. januar i år fik politiet i byen Berea tæt på Cleaveland i USA et alarmerende opkald.

En kun otteårig dreng var faldet om i sit hjem og trak ikke vejret, hvilket fik alarmcentralen til straks at sende en ambulance til adressen. Det skriver Washington Post.

Da redderne ankom, lå den otteårige livløs i stuen uden puls, mens hans far, Charles Dowdy, forsøgte at give ham førstehjælp.

Det lykkes redderne at få gang i drengens hjerte, hvorefter han blev bragt til behandling på det nærmeste hospital.

Faderen fortalte efterfølgende, hvordan han og partneren Danielle Simko havde befundet sig i sengen med deres søn, da drengens læber pludselig begyndte at blive blå.

Kort efter havde drengen mistet bevidstheden, hvilket fik forældrene til at ringe efter hjælp.

Læs også

Politiet deler skræmmende billede fra fotofælde: 'Det er livsfarligt'

- Jeg troede, at han sov, og så rullede han om på siden, og jeg tror ikke, at han kan trække vejret, forklarede Charles Dowdy fabrilsk under alarmopkaldet.

I løbet af samtalen fortalte faderen også, at drengen var syv år gammel, men senere fandt myndighederne du af, at han i virkeligheden var otte år.

Og dette var ikke det eneste, som politiet pludselig fandt ud af.

Under genoplivningsforsøget i hjemmet begyndte politiet nemlig at mistænke forældrene for at være stofmisbrugere, og senere fandt betjente da også både stoffer og kanyler liggende i huset.

Også på hospitalet skulle man gøre en chokerende opdagelse, for i drengens ene strømpe fandt lægerne flere piller samt en lille pose heroin.

Forældrene Charles Dowdy og Danielle Simko. Foto: Cuyahoga County Jail

Charles Dowdy indrømmede efterfølgende overfor politiet, at han havde taget stoffer i familiens hjem samme dag, hvorefter både han og Danielle Simko blev anholdt.

Efterfølgende kunne lægerne fastslå, at drengen var faldet om af en heroinoverdosis, hvilket førte til, at forældrene efterfølgende er blevet sigtet for narkotikabesiddelse samt for at sætte deres barns liv i fare.

Heldigvis lykkes det lægerne at redde den otteåriges liv.

Læs også: Forældre solgte to døtre til sex med ven: Lod ham voldtage pigerne i syv år

 

Dagens Gossip