8 utrolige ting, manden i dit liv skjuler for dig

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Du tror måske, at din kæreste fortæller dig alt. Men her er otte ting, som mange mænd ikke er meget for at indrømme.

Selvom man står hinanden nær, når man er en del af et velfungerende parforhold - så er det ikke alt, man fortæller sin bedre halvdel.

Nogle ting er bare lidt mere vanskelige at sætte ord på end andre.

Yourtango har samlet en række ting, som manden i dit liv sandsynligvis ikke er meget for at fortælle dig.

Læs også

Frederik ville sende blomster til kæresten: Da hun læste kortet, opdagede hun den utilgivelige fejl

1. Han er usikker på sin krop.
Uanset, hvor flot og veltrænet hans krop er, så er der noget, der gør ham usikker. Måske er det de fine rynker i ansigtet, den bløde mave eller tænderne, der ikke er fuldstændig lige. Selvom han ikke siger det højt, så bekymrer han sig om, at hans krop ikke ser ud, som den gjorde engang.

2. Han har ikke andre at tale med.
Mange venskaber mellem to mænd er ikke så fortrolige, som du måske går rundt og forestiller dig. Mens du og dine bedste veninder kan tale om jeres følelser og gøre status over jeres liv i timevis, så taler han mest med sine kammerater om ferieplaner, tv-serier og arbejde.

3. Han får aldrig komplimenter.
Han bliver måske anerkendt for sin indsats på arbejde og får måske endda at vide, at han er en flink fyr. Men det er sjældent, at mænd giver komplimenter til deres kammerater. Alle synes det er dejligt, når nogen siger pæne ting til dem. Så husk at fortælle ham, at han ser dejlig ud, har et flot hår og nogle uimodståelige øjne.

Læs også

Lærerinde fyret fra sit job, efter hun delte billeder af sit bryllup på nettet

4. Han ved ikke, hvad han laver i dobbeltsengen.
Ofte prøver han sig bare frem under sex. Det kan godt være, han giver indtryk af, at han har fuldstændig tjek på tingene. Men det handler i virkeligheden mere om, at det er det indtryk, som han gerne vil efterlade hos dig.

5. Han aner ikke, hvad du har gjort ved dit hår.
Der skal noget virkelig drastisk til, før han kan se, at du lige er blevet klippet. Har du fået klippet spidser eller lavet lyse striber? Glem det! Du skal ikke regne med, han kan se det, hvis du ikke har fået en helt ny frisure.

6. Han er bange.
Det er ikke altid let at sætte ord på, men din mand er faktisk også bange. Han er bange for at miste sit job, at hans forældre skal dø, at du forlader ham. Han er måske bare ikke så god til at udtrykke sin frygt, eller måske bryder han sig ikke om at fremstå svag i dine øjne.

Læs også

Yulias brystimplantat er pludselig blevet firkantet - nu bliver hun mobbet på nettet

7. Han kan godt lide Gilmore Girls.
Han er garanteret ikke meget for at indrømme det, men i virkeligheden kan han faktisk godt lide de tøsede serier, som du altid ser uden ham. Det er bare som om, det ikke er så acceptabelt at indrømme, som det er for dig at kunne lide de lidt mere maskuline serier. 

8. Han kan godt lide børn.
Det er måske ikke lige det, der giver den største respekt hos gutterne, men han kan faktisk rigtig godt lide børn og glæder sig til, at han selv skal være far en dag.

Far får røven på komedie, da han misforstår datters sms: Nu griner hele internettet af ham

 

 

Dagens Gossip