8 tegn på, at du er klar til at få et barn

Foto: Shutterstock

Er du allerede forælder, eller har du dit første barn til gode? Hvis du kan genkende én eller flere af disse tegn, kan du roligt gå i gang med at producere en tronarving.

Selvom du ikke officielt har lagt babyplaner for den nærmeste fremtid, så kan du sagtens gå rundt og være mere end klar til at skrive forælder på cv’et – uden selv at ane det.

Der findes nemlig en række tydelige tegn på, at du i den grad er klar til at sætte et barn i verden.

1. Du vender dig om efter børnehavebørn på udflugt: Din børneradar er uhyre veludviklet, og så snart du spotter en børneflok eller en skoleudflugt i bussen, stirrer du uhæmmet med begejstrede øjne og synes, at de hver og én er noget så søde.

2. Du er begyndt at finde børn i gyserfilm bedårende: Mens vi andre er ved at død af skræk over de obligatorisk uhyggelige børn i gyserfilm, så kunne de sagtens adoptere ungen fra Børnehjemmet eller begge tvillinger fra The Shinning.

Læs også

Bekæmp gråt hår naturligt: Nyt kosttilskud skal erstatte skadelig hårfarvning

3. Du tilbyder konstant at passe dine venners unger: ’Skal I ikke snart ud og spise? Jeg skal nok passe børnene’ - en sætning, som dine venner hører dig sige igen og igen. Du er nemlig helt vild efter at agere babysitter for alle dine bekendtes afkom.

4. Du kan ikke lade være med at kigge på babytøj: Du bliver blød i knæene, når du ser et par bittesmå baby-sneakers, ligesom du får tårer i øjenkrogen af glæde, når du falder over en den sødeste lille barnetrøje. Og så er du tilmed ved at købe det, selvom du endnu ikke har et barn at klæde på.

5. Du er ikke træt af børnebilleder på Facebook: Mens andre er dødtrætte af den evindelige børnespam, som fylder deres Facebook-feed, så bliver du helt elektrisk af begejstring, når dine venner lægger endnu et ligegyldigt billede op af deres unger.

Læs også

Pas på: Disse stjernetegn er de værste til at udnytte andre mennesker

6. Du har allerede en liste med børnenavne klar: Hvad skal barnet hedder? Dette spørgsmål har du allerede forberedt dig på ved at lave en alenlang liste over både drenge- og pigenavne, som du kan kaste efter dit fremtidige afkom.

7. Du snakker hele tiden om ’når jeg får børn’: Selvom det i dit hoved er ude i fremtiden, så har hele din omgangskreds allerede lagt mærke til, hvordan du konstant refererer til dine fremtidige børn.

8. Du vil dø for at holde en baby: Når du pludselig øjner et hvilket som helst spædbarn, kan du mærke forelskelsen i hele kroppen. Og tilhører ungen endda én i din bekendtskabskreds, går der ikke mange sekunder, før du i din iver får fremstammet, om du ikke nok må holde det.

Læs også: 8 tegn på at din bedste veninde i virkeligheden er din soulmate

 

Dagens Gossip