Pas på: Disse stjernetegn er de værste til at udnytte andre mennesker

Skrevet af Emil Ryttergaard

01/11/2017
Nogle stjernetegn er rigtig slemme til at udnytte andre. Foto: Shutterstock
Nogle stjernetegn er rigtig slemme til at udnytte andre. Foto: Shutterstock
Løgne, mistillid og bedrag kan ramme hvem som helst, men ifølge stjernerne er nogle bedre til det end andre.

Dagens topnyheder

Det er ikke altid, at man med et åbent sind kan kigge på sin nye kæreste, mor eller gode kammerat og med det samme vide, præcis hvordan vedkommende tænker. 

Og er der kurrer på tråden, så kan man også hurtigt vise tænder overfor handen og komme op og skændes, hvad enten det handler om børnepasning,  lån af penge eller generelle små skænderier i det daglige. 

Her er det vidt forskelligt, hvordan at modparten reagerer, og nogle er værre end andre, baseret på deres stjernetegn. Derfor har vi fundet ud af, hvor slemt dit stjernetegn er til at udnytte andre.

Vi starter med de stjernetegn, der ikke eller i mindre grad udnytter deres partnere: 

Vædderen (21. marts - 19. april)
Vædderen er faktisk ikke særlig udnyttende af natur. De har det med at være ledere i deres forhold til andre og kan være selvstændige og og egenrådige, at de slet ikke har brug for at udnytte andre. De kan klare sig selv, og vil gerne have at folk følger med helt naturligt.  

Jomfruen (23. august - 22. september)
Jomfruen tænker logisk og rationelt, når det kommer til sin omgang med andre mennesker. Det med at manipulere og udnytte andre kommer ikke til jomfruen naturligt. Det passer heller ikke til jomfruens temperament, at de ikke ville slippe tøjlerne, så man skal ikke frygte jomfruens udnyttelse. 

Vægten (23. september - 22. oktober)
Vægten er til gengæld hypersocial og vil have alle aktivt med. Vægten vil gerne gøre alle glade, og vægtens personlighed fungerer som en strøfordeler, der deler energi ud til alle, uden at være egoist og skulle have plejet sit eget ego.

Skytten (22. november - 21. december)
Som en af de mest ærlige og åbne stjernetegn, så har skytten ikke en eneste manipulerende knogle i sin krop. Det er lige indtil, at du bryder deres tillid. 

Finder skytten ud af at du har brudt tilliden, så kan skytten skabe en falsk tryghed og få dig til at smile og grine, mens at de bærer nag i årevis. Pludselig falder hammeren, og så gælder det om ikke at stå i den modtagne ende. 

De uskyldsrene stjernetegn har alle været nævnt nu, og nu begynder de stjernetegn, der bliver en anelse mere manipulerende i deres omgang med andre.

Fisken (19. februar - 20. marts)
Fisken kan være meget krævende og omklamrende. De kræver meget opmærksomhed og følelsesmæssig støtte, og det kan nærmest give indtrykket af en følelsesnarkoman, der er totalt afhængig. Men faktisk gør de det ikke bevidst, og hvis de vidste, hvor svære de kan være at leve med for en potentiel partner, så ville de få det endnu værre.

Tyren (20. april - 20. maj)
Tyren hytter sit eget skind, og selvom at vedkommende godt kan have respekt for andres ting og aldrig ville stjæle, så vil de gerne selv vinde mest eller have mest muligt ud af noget. Derfor skal du passe på med at lave aftaler med tyren, for de skal nok sørge for, at få mest muligt ud af den aftale - om det så handler om børnepasning eller i skal bytte bil. 

Vandmanden (20. januar - 18. februar)
Vandmanden har sin helt egen dagsorden, og den kan de færreste regne ud. De er dog ikke for fine til at bruge andre til at få deres vilje igennem, så længe at resultatet ender i deres egen favør. Hvis det kan være nogen hjælp, så er vandmandens planer så obskure og svære at gennemskue, at du næppe kan regne ud, at du bliver manipuleret. 

Løven (23. juli - 22. august)
Løven skal i den grad ses og høres, og de vil gøre alt for at få opmærksomhed. Men løven er ikke snedig eller diskret, så når løven vil have noget igennem, så kan du se det på lang afstand. Heldigvis kan man alligevel få løven til at bøje af, hvis man stryger deres ego og påpeger, hvor dygtige og smarte de er.     


Bliver løven ved, så gælder det om, at sige fra og holde fast på at nej betyder nej.

Nu har vi haft fire, hvor advarselslamperne blinker lidt, men for de næste fire stjernetegn, så bør man virkelig være påpasselig. De fire næste stjernetegn er mestre i manipulation på alle mulige og tænkelige måder.

Stenbukken (22. december - 19. januar)
Stenbukken er stædig og beregnende, så man tror, at det er løgn. Hvis stenbukken vil have sin vilje, så vil vedkommende gøre hvad som helst og holde fast, indtil vedkommende får sin vilje. Usandheder, manipulationer og legen med logikken er blot nogle af de faconer, som stenbukken bruger, og går det galt, så tyer det til at plage og chikanere. 

Tvillingen (21. maj - 20. juni)
Hvis der var ét stjernetegn, der kunne tryllebinde og manipulere folk til den store guldmedalje, så er det tvillingen.

Som veltalende og dygtige kommunikatører, så kan tvillingen bruge andres energi og dømmekraft til at holde sin egen sti ren, eller sælge de gode ideer fra personalemødet til chefen som sine egne. Til gengæld er de så udspekulerede, at de ville kunne tale for deres syge moster og væres meget overbevisende, hvis deres adfærd endelig blev opdaget og fremhævet af andre.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Der er ingen, der kan skabe større drama, lave en større scene eller spille på følelserne som en skorpion. Det er faktisk lidt fascinerende, hvordan at skorpionen alene med sin personlighed kan agere manipulerende, så de får deres vilje opfyldt.

Skorpionen kan med sin blotte personlighed få det præcis som de vil have det, og før man ved af det, har de fået en ny hovedret på restauranten, lånt penge af den nærigste kammerat eller fået de bedste pladser i flyet uden at arbejde nævneværdigt for det.

Krebsen (21. juni - 22. juli)
Der er ingen, der kan bruge skyld og skam som krebsen kan, for at opnå det, som vedkommende gerne vil. Krebsen er meget social, og skal være den, der ofrer sig for andre på arbejdet og tager det overarbejde eller det møde, som ingen andre vil have. Men krebsen tager sig også rigtig godt betalt, og spiller på skyld og den dårlige samvittighed for at få betaling for sine tjenester. 

Der er dog ikke kun stjernetegnet, som du skal holde øje med, hvis du tror, at du bliver manipuleret. Psykopater bruger ofte disse fem sætninger til at manipulere med dig