8 tegn på at en fyr er et virkelig dårligt knald

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du nikker genkendende til mange af disse punkter, skal du måske se dig om efter en anden sengekammerat.

Du har fået øjnene op for en ny mand, som du gerne vil have sex med. Men du aner ikke, hvad du skal forvente dig af dit nye mandlige bekendtskab. Måske er der hjælp at hente lige her.

Cosmopolitan har nemlig samlet en række tegn, der muligvis afslører, at han er dårlig i dobbeltsengen.

1. Du aner ikke, om han er tiltrukket af dig.
Det kan godt være, at I har set hinanden flere gange og virkelig nyder hinandens selskab. Men han giver dig aldrig komplimenter, så du er faktisk lidt i tvivl om, hvor tiltrukket han er af dig. Derfor kan det blive svært for dig at slappe af og nyde ham i sengen, fordi du måske vil fokusere unødvendigt meget på, hvad han tænker om dig og din krop.

Læs også

7 ting som mænd ALTID lægger mærke til under sex

2. Han spørger aldrig ind til dig.
Hvis han ikke spørger dig, om du har haft en god dag, hvordan dit vigtige møde gik eller hvad du mener om tingene, så kan det være et ildevarslende tegn. Hvis han ikke viser en generel interesse for dig, vil det med stor sandsynlighed også afspejle sig i dobbeltsengen.

3. Han aner ikke, hvad han vil.
Hvis en voksen mand ikke har nogen anelse om, hvad han gerne vil med sit liv - så er det nok ikke det eneste, som han ikke rigtig har styr på. Få ting er verden er så sexede som en målrettet mand, som ved, hvad han vil og kan lide.

4. Han er helt vildt klodset.
Hvis han ikke kan holde et glas uden at spilde, ikke kan kysse dig uden at prikke dig i øjet med sin næse eller ofte snubler over sine egne ben - så er hans motorik på lagnerne sandsynligvis heller ikke noget at råbe hurra for. 

Læs også

Mænd afslører: 7 underlige tegn på, at en kvinde er god i sengen

5. Du hader den måde, som han kysser på.
Sommetider kræver det lidt koordinering, før det bliver rigtig godt, når du kysser med en ny mand. Men hvis det ikke bliver bedre, selvom du prøver, så kan du blot håbe på, det samme ikke gør sig gældende for resten af jeres intime samvær.

6. Han er i elendig fysisk form.
Hvis hans daglige motion begrænser sig til gåturen til og fra køleskabet, så skal du nok ikke have alt for høje forventinger til hans præstation i dobbeltsengen. Det er hårdt at have sex og ikke særlig frækt med en partner, som må hive efter vejret.

7. Du ved faktisk ikke helt, om du overhovedet kan lide ham.
Han er måske meget sød, ganske tiltrækkende og umiddelbart din type. Alligevel er den der ikke rigtig. Sommerfuglene flagrer ikke rundt, når du kysser ham, og selvom du glæder dig til at se ham igen, så er du aldrig rigtig spændt. Det udelukker ikke, at du kan have skøn sex med ham, men det bliver sandsynligvis en også en lidt tam fornøjelse.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

8. Han opfører sig som en folkeskoleelev.
Hvis han straks stak hånden ned i dine bukser, første gang I kyssede hinanden, leder det måske dine tanker hen på dine teenageår. De første gange du snavede med en fyr, første gang, du havde sex med en akavet teenagefyr. Gode minder muligvis, men ikke nødvendigvis god sex.

6 ting kvinder inderligt hader at mænd gør under oralsex

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip