8 tegn på, at han elsker dig MERE, end han har elsket andre kvinder i sit liv

Foto: Shutterstock

Er du hans eneste ene? Disse otte punkter kan give dig svaret.

Indrømmet - du er ganske klar over, at der har været andre kvinder i din mands liv før dig, men hvor rangerer du i forhold til tidligere partnere?

Forhåbentlig har han aldrig elsket nogen højere, end han elsker dig, men hvis du har brug for at blive bekræftet i jeres kærlighed, så kast et blik på disse otte punkter.

For kan du nikke genkendende til nedenstående kærlighedserklæringer, så bør det være sikkert og vist, at han aldrig har elsket en anden kvinde, som han elsker dig.

Læs også

Vicevært gik ned i ægtepars kælder - ringede omgående til politiet efter mareridtsagtigt syn

1. Han er ikke bange for at nævne sin eks: Umiddelbart er der ikke mange, der ønsker at høre deres partner snakke om sine tidligere forhold, men faktisk er det en god ting. Hvis han aldrig nævner tidligere partnere eller eks’en gennem 10 år, kan det skyldes, at han ikke vil gøre dig jaloux. Hvis du derimod er hans største kærlighed, vil han hvile i jeres forhold og dermed ikke være bleg for at nævne hende før dig.

2. Han planlægger jeres fremtid sammen: Hvis han allerede ser jer blive gamle sammen og kærligt omtaler jeres fremtidige liv og fælles alderdom, så viser det, at han har fundet den rette i dig. Han er sikker på jeres kærlighed, og modsat hans tidligere forliste forhold, så er du den, han vil tilbringe resten af sit liv med.

3. Han forpligter sig: Når det kommer til alle de store beslutninger i et parforhold, så er han klar til at kaste sig ud i dem samme med dig. Ligegyldigt om der er tale om at flytte sammen, blive gift, købe hus eller få børn, så er han engageret og forpligtet. Og er du kvinden, som skal føde hans børn, så er du også den kvinde, der har betydet mest for ham.

Læs også

22-årig kvinde anholdt: Plastikfilm afslørede hendes mørke hemmelighed

4. Han kan ikke få nok af dig: Selvom I efterhånden har mange år på bagen som par, så kan du mærke, at han stadig ikke kan få nok af dig - ikke bare i soveværelset, men også når det kommer til kys, kram og kærtegn. Han kigger stadig forelsket på dig og viser, at du stadig er hans drømmekvinde.

5. Han viser dig frem: Som kvinden i hans liv, kan han ikke få nok af at vise dig frem til hele verden. Han ønsker, at hans venner og familie ser jeres kærlighed og at det skal være jer to for evigt. Jo mere han gør opmærksom på dig, jo mere viser han, at han har fundet en kvinde, han elsker som aldrig før.

6. Han fremhæver dig: Ligesom han viser dig frem og introducerer dig til andre, fremhæver han dig også. Både dine talenter, dit udseende og din person er noget han gør opmærksom på, hvilket viser, at han er meget betaget af dig - og ikke er bange for at vise det. Jo mere han snakker om dig, jo mere fylder du i hans verden.

Læs også

Drop salaten! Disse 11 overraskende madvarer kan du trygt spise, hvis du vil tabe dig

7. Han overrasker dig: Hvis der har været en større kærlighed end dig, og jeres forhold derfor ikke topper kærlighedsskalaen, hvorfor så gøre sig umage for at holde romantikken i live? Hvis han derimod stadig overrasker dig med kærlige og romantiske påfund, selvom I har været sammen i en årrække, så viser det, at det betyder noget særligt for ham, at holde gnisten i live.

8. Han siger det: Der er uden tvivl mænd der har løjet, når de har fortalt deres partner, at de aldrig har elsket end kvinde højere. Der er dog ingen, der kender din mand, som du gør, og derfor bør du også kunne både se og høre, om han mener det, når han fortæller, at han aldrig har elsker andre kvinder mere, end han elsker dig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip