8 ting du kun ved, hvis du har en affære lige nu

Foto: Shutterstock

Hvis du er den utro type, så kender du sikkert alt til disse 8 ting.

Utroskab er et folkeligt tabu såvel som en tendens, vi som samfund kollektivt forbander.

Ikke desto mindre er foruroligende mange mennesker deres partner utro hver eneste dag, hvilket gør sidespring til en usagt folkesygdom.

Det betyder, at rigtig mange danskere har travlt med at finde på løgne, slette sms’er og generelt liste rundt for at skjule deres utroskab for deres partner.

Er du én af disse danskere, så vil du helt sikkert også kunne genkende disse otte ting, der unægteligt er forbundet med utroskab.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

1. Det er spændende: Selvom det er forkerte på så mange måder at rode sig ud i utroskab, så er det samtidig også både spændende og pirrende. Det ved man, hvis man har prøvet at være sin partner utro - og måske stadig er det?

2. Det er fantastisk sex: Den sex man har med sin affære er som regel fantastisk. Det hænger både sammen med, at det er forbudt og udelukkende drevet af dyriske lyster samtidig med, at det er en afveksling fra det rutineprægede sexliv, som mange har med deres faste partner.

3. Man får skærpede sanser: Når man har en længerevarende affære, så fylder frygten for at blive opdaget enormt meget. Af samme grund er en utro person oftest meget opmærksom på at slette sine spor, finpudse sine løgne og hele tiden have fokus på, om ens partner mon har fået mistanke til noget.

Læs også

Amanda ble forelsket i lysekronen sin: Nå er de lykkelig forlovet

4. Din telefon er livsnødvendig: Hvis bare din telefon kunne tale… Den fungerer nemlig som afsender af alle dine løgne og alle dine hemmelige aftale og er på den måde din bedste og eneste allierede i dine bestræbelser på at bedrage din partner. Og så er den med garanti låst!

5. Det blive nemt at lyve: Mens nogen mennesker har svært ved at stikke en løgn, uden de blive røde i hovedet og næsen vokser, så er du blevet en sand løgnens mester. Efter længere tids utroskabsrutiner, falder det dig efterhånden naturligt at lyve, og du kan lynhurtigt finde på et kreativt svar, når din partner stiller et ubelejligt spørgsmål.

Læs også

Dansk komiker afsløret i vildt vægttab - ikke til at kende

6. Man bliver paranoid: Ligeså spændende som en affære kan være, ligeså nervepirrende og nervøst kan det være at liste rundt og hele tiden frygte, at man bliver opdaget. Derfor bliver du hurtigt paranoid, når du i din dagligdag skal manøvrere rundt i alle dine løgne og hemmeligheder.

7. ‘Jeg burde gå fra min partner’: Selvom du siger til dig selv, at du fortsat elsker din partner, så ved du også, at du et eller andet sted bør gøre det forbi mellem jer. Et parforhold med utroskab er nemlig et usundt parforhold, ligesom du heller ikke kan byde din bedre halvdel, at du har en anden. For mange utro personer, kan det dog alligevel være svært at tage sig sammen til at gøre et forhold forbi. 

8. Det er forkert: Du ved det et eller andet sted godt - du er et røvhul og din utroskab er både forkert og forkastelig. Alligevel bliver du ved, da det giver dig noget, som du ikke får i dit parforhold.

Læs også: Sådan fortæller du din nye kæreste, at du har en mikropenis

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip