Dansk komiker afsløret i vildt vægttab - ikke til at kende

Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Den danske stand-upper har i den grad smidt nogen kilo.

For en uge siden delte komikeren Ruben Søltoft et billede på Instagram, der siden har fået masser omtale.

På billedet optræder nemlig komiker-kollegaen Thomas Warberg, som mange sikkert kender fra programmer som Live fra Bremen, Klipfiskerne og Det Sene Sommershow.

Warberg er dog primært kendt som stand-up-komiker og slog igennem i 2007 i programmet Comedy Fight Club. Lige siden har han været et kendt ansigt i Danmark - indtil nu - for ifølge Ruben Søltoft er der nemlig ingen der kan genkender komikeren fra Toftlund i Sønderjylland længere.

Thomas Warberg med sin kæreste til Zulu Comedy Galla i 2016. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Det skyldes det tydelige vægttab, som Thomas Warberg har været i gang med i et par år, og som nu har resulteret i, at komikeren nærmest ikke er til at kende igen - ikke mindst fordi han også har fået anlagt sig et ordenligt fuldskæg.

- Warberg har tabt sig så meget, at han ikke bliver genkendt mere. Er I søde at begynde at genkende ham igen? Tak, skriver Ruben Søltoft i en humoristisk kommentar til sit opslag.

Men når man ser 32-årige Thomas Warberg anno december 2017 er man dog tilbøjelig til at give Søltoft ret, for der er i den grad sket meget med Warberg over årerne.

Billedet har da også modtaget over 7.000 likes, ligesom Søltofts følgere ikke har været sene til at udtrykke deres overraskelse.

Thomas Warberg startede dog allerede sin kropstransformation sidste år, hvor han blandt andet i et interview med Familie Journalen 12. september 2016 udtalte:

Og her ses parret fra Zulu Galla i år. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

– Jeg er simpelthen gået i træningslejr op til min turné. Under mit første soloshow sidste år erfarede jeg, hvor fysisk hårdt det var at være ene mand på scenen i op til halvanden time. Det var som at løbe marathon hver aften. Jeg var træt, stresset og havde ondt både i halsen og andre steder, lød det dengang, inden Warberg forklarede, hvad han havde gjort for at komme i form

- Ud over løbeture står den nu også på sund kost. Jeg drikker masser af vand og spiser mandler, avocadoer og sågar spidskål-tacos, hvor tacoskallen er erstattet af et spidskålblad. Og min kæreste laver smoothies til mig, fortalte han dengang til Familie Journalen.

Læs også: Rosa i dyb sorg: Fik frygtelig besked dagen inden bagedyst-finalen

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip