93-årig kvinde sad hjælpeløs i sin kørestol: Her stikker fremmed mand sine fingre i hendes bh

Foto: Overvågning

Borgere er vrede over handlingen, og de har derfor startet en indsamling til kvinden.

Et særligt groft tyveri har vækket newyorkernes harme, da politiet indledte en mindre menneskejagt efter en 26-årig mand denne uge.

Den 93-årige kvinde Maria Vasquez sad i sin kørestol i et shoppingcenter på vej ud for at købe et par nye sandaler for nogle af de pensionspenge, hun netop havde hævet til formålet.

Foto: Overvågning

Pensionisten lagde dog ikke mærke til manden, der fulgte efter hende fra hæveautomaten og hen til skobutikken, hvor Marias hjælper havde efterladt hende et kort øjeblik for at hente nogle varer.

Maria mærkede til gengæld tyvens lange fingre ned ad sit bryst, hvor hun gemte de cirka 600 dollars, hun havde hævet til resten af måneden.

- Han sneg sine hænder herned og snuppede konvolutten. Jeg råbte kom her, kom her! Han stjæler mine penge, siger Maria Vasquez oven på hændelsen ifølge New York Daily News.

Foto: Overvågning

Tyven var hurtigt væk, men politiet valgte at offentliggøre overvågningsbilleder fra banken og butikken efter tyveriet.

Billederne har dermed vakt stor harme blandt den lokale befolkning, hvor mange mener, at sagen er et udtryk for den voksende, manglende respekt for ældre mennesker i samfundet.

Foto: Privat, Maria Vasquez, som blev offer for tyveriet ses her på billedet 

Omtalen af sagen og offentliggørelsen af billederne har ledt politiet til at sigte en 26-årig mand i sagen, hvilket gør det lettere for den ældre kvinde at sove om natten:

- Jeg føler mig tryg nu; den her fyr er i fængsel, så han kan ikke blive ved med at røve folk. Jeg vil gerne have, at myndighederne straffer ham og sender ham i fængsel. Han skal betale for det, siger hun.

I mellemtiden har borgere startet en indsamling til kvinden og hendes familie, så de stadig kan betale deres regninger resten af måneden – de stjålne penge regner ingen nemlig med at se igen. 

Læs også

Handicaphjælper suspenderet efter dette billede gik viralt

 

 

Dagens Gossip