Ældre læge bliver brutalt fjernet fra overbooket fly, efter han nægter at opgive sin retmæssige plads

Nils Würtzenfeld

379 uger siden

|

11/04/2017
Viralt
Foto: Twitter/@Tyler_Bridges
Foto: Twitter/@Tyler_Bridges
En chokerende oplevelse på et passagerfly går i øjeblikket nettet rundt, efter en ældre mand med tvang blev smidt af flyet.

Dagens topnyheder

Mandag fik en flok passagererne i et United Airlines-fly på vej til Louisville en både uvirkelig og skræmmende oplevelse, da en ældre mand med tvang blev fjernet fra sit sæde på grund af overbooking.

Det skriver det amerikanske site Ladbible.com.

Ifølge vidner, blev flypassagererne allerede ved gaten fortalt, at flyet var overbooket, og da man også skulle have plads til fire af flyselskabets ansatte, håbede man derfor, at en eller flere af passagererne ville vente og tage en senere afgang.

Med i tilbuddet om at tage det næste fly var inkluderet 400 dollars og et hotelophold.

Ingen takkede dog ja til tilbuddet, og derfor begyndte passagererne at gå om bord.

Foto: Twitter/@Tyler_Bridges

Foto: Twitter/@Tyler_Bridges

- Passagererne fik lov at gå om bord på flyet, og da kabinen var fuld, fik passagererne at vide, at fire personer var nødt til at give deres sæder væk til United Airlines-ansatte, der mandag skulle til Louisville for at nå et fly, forklarer en Reddit-bruger, der var med flyet.

- Passagererne fik at vide, at flyet ikke ville lette, indtil de ansatte havde fået fire sæder, og derfor blev tilbuddet hævet til 800 dollars, men ingen meldte sig frivilligt, forklares det.

Herefter blev en computer brugt til at udvælge fire tilfældige passagerer, som skulle opgive deres sæder. Et ægtepar blev udvalgt som de første, hvorefter de forlod flyet, og efterfølgende faldt valget på en ældre mand.

Foto: Twitter/@Tyler_Bridges

Foto: Twitter/@Tyler_Bridges

Manden, hvis identitet er ukendt, nægtede dog at flytte sig, og det resulterede i, at lufthavnens sikkerhedspersonale blev tilkaldt.

Herefter kunne de chokerede flypassagerer se til, mens manden med vold og magt blev trukket ud af sit sæde, mens hans skreg.

Manden var læge og eftersigende på vej på arbejde, men det var sikkerhedspersonalet ligeglad med.

For øjnene af de mundlamme passagerer, hvoraf flere filmede optrinnet, blev den chokerede mand slæbt ud langs flygangen, mens han blødte fra ansigtet.

Efterfølgende har flere videoer af episoden ramt nettet, hvor de har skabt både vrede og forargelse.

- Vær sød og del denne video. Vi er om bord på dette fly. United Airlines har overbooket flyet. De har tilfædigt udvalgt folk, som de smider af flyet, så deres eget personale kan få en plads, skriver Facebook-brugeren Audra Bridges, der var vidne til optrinnet, og som efterfølgende har delt en optagelse af episoden.

- Denne mand er læge og har været på hospitalet hele morgenen. Han ønskede ikke at forlade flyet. Vi er alle rystede og frastødte, skriver en anden flypassager.

Optagelserne har resulteret i en massiv kritik af United Airlines, der efterfølgende har udsendt en pressemeddelelse med følgende forklaring:

- Efter vores team havde søgt efter frivillige, nægtede en passager at forlade flyet frivilligt, og sikkerhedsvagter blev bedt om at komme til gaten.

Læs også den vanvittige historie om den rasende mand, der fylder sin kones bil med cement, efter hun skiftede efternavn