Afklædt mand reddet efter at være fanget inde i væg i flere dage

Foto: Privat

En nøgen mand er blevet reddet af brandvæsenet, efter at have været fanget inde i en væg i flere dage.

En 39-årig nøgen mand er blevet reddet, efter at have været fanget inde i en væg i det historiske teater Landmark Theatre i Syracuse i den amerikanske delstat New York.

Læs også

Anna blev træt af sin ulydige robotplæneklipper - nu får hendes video hele internettet til at grine

Ansatte i teatret ringede til alarmcentralen omtrent kl. 7.30 en fredag morgen, da de hørte nogen banke på væggen indefra og råbe om hjælp, oplyser brandvæsenet i Syracuse.

Foto: Skærmbillede

Brandmænd var nødt til at bore et hul i væggen, hvorefter de brugte et fiberoptisk kamera 'til at afgøre hans nøjagtige placering og hvordan man bedst kunne redde ham," lød det fra brandvæsenet ifølge New York Post.

De borede gennem flere lag af gipsvægge og fliser, før de kunne se ind til den nøgne mand, der menes at være dukket op i teatret to eller tre dage, inden han blev reddet.

Mike Intaglietta, teatres administrerende direktør, fortalte til Syracuse.com, at ansatte havde set manden gå rundt i teatret tidligere på ugen, men de mistede overblikket over, hvor han var, og troede, at han havde forladt teatret.

"Jeg ved ikke, om han gik ind for at holde varmen eller bruge badeværelset," sagde han.

Foto: Skærmbillede

Brandchef i Syracuse, John Kane, sagde, at manden var kommet ind i krybekælderen under bygningen, hvor han gemte sig i to dage uden at blive opdaget, før han endte med at sidde fast i et rum i væggen på mændenes badeværelse.

John Kane sagde også, at manden ikke havde nogen synlige skader, da han blev reddet, men han var dog dehydreret, efter at have opholdt sig flere dage inde i væggen uden væsentlige ting såsom vand.

Den uidentificerede mand blev behandlet på stedet og dernæst transporteret til Upstate University Hospital.

Læs også

Carolyn blev gravid efter IVF: Så ringede lægen med chokbesked

 

 

Dagens Gossip