Carolyn blev gravid efter IVF: Så ringede lægen med chokbesked

Foto: Privat

Carolyn blev gravid efter IVF-behandling, men et opkald fra lægen ændrede dog det hele.

Carolyn Savage og hendes mand, Sean, havde i flere forsøgt at blive gravide. Derfor blev de også lykkelige, da det endelig lykkedes dem at blive gravid efter et IVF-behandlingsforløb.

Kort tid efter gik de dog et opkald fra længe, der slog skår i glæden. Her fik de nemlig at vide, at barnet de ventede, ikke var deres eget.

Læs også

Det som sker når hunden kigger i kisten til 'Far' rør de fleste

"Aldrig i livet havde jeg forventet, at min læge ville begå så stor en fejl," sagde Carolyn til CBS News.

Ifølge CBS News havde Sean og Carolyn i forvejen tre børn. Det ændrede dog ikke på, at de ønskede sig flere. Dette skulle derfor har været deres fjerde barn.

Foto: Privat

Carolyn havde fået at vide af sin læge, at det ville blive deres sidste barn. Hun ville ganske enkelt ikke kunne få flere børn efter denne graviditet - hverken på den naturlig måde eller via IVF.

Sean og Carolyn besluttede sig for, at de ville forsøge at blive genetiske forældre. Men det endte dog ikke, som de havde regnet med. De fik nemlig at vide, at de måtte give afkald på barnet, når det blev født.

"Jeg tror, vi gik fra chok til en indsigt i, at det her ville ske. Det har været hårdt, men vi føler, at vi har truffet den rigtige beslutning, sagde Carolyn.

Foto: Privat

Klinikken havde simpelthen formået at placere et andet pars embryoner i Carolyn.

Parret hævder, at CHA Fertility Clinic vidste besked om, at der var sket en fejl, men at de forsøgte at skjule den. På klinikkens hjemmeside hævder de at have 'opfyldt titusindvis af håbefulde forældres drømme', men de knuste Sean og Carolyns drøm.

At der sker en menneskelig fejl i forbindelse med IVF, er dog ikke ualmindeligt, forklarede FertilityIQ-grundlægger Jake Anderson.

"Det er denne lange proces med at dyrke embryoer. Og det involvere næsten mere end 200 forskellige ting, og når man antager, at det foregår for tusindvis af patienter hvert år i laboratoriet, har man pludselig mange øjeblikke, der kan gå galt," sagde han.

Foto: Privat

En halv time efter, at Carolyn havde født, hvad der skulle have været hende og Seans fjerde barn, blev det taget fra dem og overbragt til de biologiske forældre, der ventede på et andet værelse på hospitalet.

"Det er deres søn. Men han vil altid være min baby. Jeg blev så glad, da jeg hørte ham skrige. I det øjeblik var det eneste, der betød noget, at han var rask," sagde Carolyn.

Et par år senere fik Sean og Carolyn tvillinger gennem en rugemor. Tvillingerne Isabella og Reagen gav familien noget andet at tænke på, end den forrige tragiske graviditet.

"Tvillingerne har gjort det lettere for os at bearbejde sorgen, som vi stadig føler efter det, der skete med Logan. De er virkelig ikke en erstatning for ham, men de har været de bedste for os alle," lød det fra Carolyn.

Foto: Privat

Nu var de pludselig en familie på syv. Men det stopper dog ikke der. Ikke længe efter blev Carolyn pludselig gravid på den naturlige måde.

"Jeg tænkte, at det ikke kunne være sandt. Jeg var jo infertil. Jeg har gennemgået utallige fertilitetsbehandlinger de sidste to årtier, og med undtagelse af IVF-behandlingen, har jeg kun set to positive graviditetstest. Hvordan kunne det være muligt? Jeg var 45 år gammel. Var det virkelig sandt?" sagde hun.

Ni måneder senere fødte hun sønnen Nicholas, der gjorde familien komplet.

Læs også

Anna blev træt af sin ulydige robotplæneklipper - nu får hendes video hele internettet til at grine

 

 

Dagens Gossip