Alle undrer sig over, at Billy giver roser til ekskonen - så afslører han den gribende årsag

Foto: Billy Flynn/Facebook

En far til to er blevet hyldet for sin ærlige og hensynsfulde gestus overfor sin ekskone.

Det er ikke altid nemt være enlig forælder.

Det kan rigtig mange sikkert nikke genkendende til, når man på egen hånd både skal tage sig at sine børn samt hverdagens mange gøremål.

Og da mindre børn helt naturligt tager deres forældres ubetingede kærlighed og evige hengivenhed som en selvfølge, er det ikke altid, at enlige forældre modtager den ros og anderkendelse, som de fortjener. 

Dette besluttede amerikanske Billy Flynn dog at ændre på, da hans ekskone for måneder tilbage havde fødselsdag.

Selvom parret ikke længere er sammen, besluttede Billy Flynn nemlig at gøre en forskel for sin ekskone og parrets to sønner.

Billy har et vigtigt budskab til andre med børn. Foto: Billy Flynn/Facebook

Derfor stod han tidligt op og købte blomster, en gave samt et kort, som drengene kunne give til deres mor, mens han også hjalp dem med at lave morgenmad til hende.

- Folk spørger mig tit, hvorfor pokker jeg stadig gør hende alle mulige tjenester. Dette generer mig, så lad mig forklare det, indleder Billy Flynn i et Facebook-opslag.

- Jeg opdrager to små fyre. Dét eksempel, jeg sætter for, hvordan de skal behandle deres mor, vil markant være med til at forme, hvordan de ser og behandler kvinder, og hvordan de opfatter forhold, fastslår Billy Flynn.

Læs også

McDonald's fangede levende fugle med ulovlige limfælder: Skal betale 20.000 kroner

Han opfordrer samtidig andre til ligeledes at påvirke deres sønner i den rigtige retning, så de med tiden får et sundt forhold til kvinder og forhold.

- Hvis du ikke former en god adfærd for dine børn i forbindelse med kærlighedsforhold, så kom i sving. Jeg er ligeglad med, om hun (din ekskone, red.) er en kælling. Hæv dig over det og sæt et eksempel. Dette er større end dig. Opdrag ærlige mænd. Opdrag stærke kvinder. Please. Verden har brug for dem mere end nogensinde, skriver Billy Flynn afslutningsvis.

Og den stærke opfordring har i den grad givet genlyd på Facebook, hvor over 200.000 allerede har liket opslaget, mens det er blevet delt mere end 116.000 gange.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip