Amanda friede til sin kæreste: Nu får han massiv kritik for sin reaktion

Nicolai Busekist

5 uger siden

|

13/06/2024
Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Amanda besluttede at gå på knæ for sin kæreste, men hans reaktion er der bestemt ikke blevet taget godt imod på de sociale medier.

Dagens topnyheder

En kvinde har efterladt en lang række af sine seere målløse efter at have friet til sin kæreste. Amanda Loka delte selv en video af det specielle øjeblik på det sociale medie TikTok, men folk var forfærdede over hans reaktion.

I den virale video sidder hendes partner på sofaen og scroller på sin telefon. Det er der som sådan ikke noget særligt ved. Det er der mange, der bruger deres tid på om aftenen.

Man ser derefter, at Amanda går langsomt hen til ham, hvorefter hun går på knæ for ham. Han kigger op fra sin telefon et øjeblik og virker meget forbløffet over, hvad han er vidne til på dette tidspunkt.

Han trækker derefter bare på smilebåndet, inden han kigger ned på sin telefon igen. Det er tydeligt at se på manden, at han er meget forvirret over, hvad hans kæreste har gang i.

"Hvor alt føles som en film," har hun skrevet som tekst til sin video på det sociale medie.

Hun tager en æske med en ring frem og beder ham komme tættere på. Da han gør, trækker hun hans arm ud for at sætte en ring på hans finger.

Ganske vist ser hendes partner glad ud, da det går op for ham, hvad der foregår. Alligevel nægter han stadig at lægge sin telefon fra sig, hvilket har medført, at mange er nærmest målløse over hans reaktion på frieriet.

"Han sagde ja," har hun skrevet som tekst hen over selve videoen.

Men der var ikke nogen tvivl om, at folk ikke ligefrem var imponerede over frieriet, uanset hvor glade parret så ud til at være. Videoen gik hurtigt viralt på hendes TikTok-konto, hvor den på kort tid endte med at få over 2,7 millioner visninger og mere end 125.000 likes.

Flere har været hurtige til at kommentere, at de aldrig ville have accepteret kærestens reaktion. Derfor er det heller ikke ligefrem et positivt kommentarfelt, der findes under videoen.

"Pige, det her er en skam," er der en bruger, der har skrevet.

"Må en kærlighed som denne aldrig finde mig," lød det meget hårdt fra en anden.

"Det kunne aldrig være mig," skrev en tredje.

"Han lagde ikke engang sin telefon fra sig?" kommenterede en fjerde meget overrasket.

"Mit ego ville aldrig tillade det," hævdede en femte.

"Du kunne ikke betale mig for at gøre dette," kom det fra en sjette bruger.

I kommentarfeltet afslørede Amanda, at frieriet bare var en prank, og hendes partners reaktion ikke var noget særligt. Derfor ser det ikke ud til, at parret rent faktisk skal giftes.