Stewardesse afslører: Vi byder dig ikke kun velkommen ombord for at være venlige

Kamille Isaksen

4 uger siden

|

12/06/2024
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er ikke kun for at være venlige, at personalet altid tager godt imod dig ved døren.

Dagens topnyheder

Når du stiger ombord på et fly, er du sikkert vant til at blive mødt af kabinepersonalets venlige og professionelle ansigter. 

Disse hilsner er en fast del af flyrejseoplevelsen, men nu viser det sig, at der ligger mere bag dem end blot høflighed og velkomst.

De smilende ansigter afspejler ikke kun effektivitet og imødekommenhed. Kabinepersonalet har en række opgaver, der går langt ud over at servere måltider og drikkevarer samt at sikre passagerernes velbefindende og sikkerhed. 

En nylig viral TikTok-video fra en flyværtinde, kendt som @MrsMiva, har afsløret en overraskende sandhed om, hvorfor personalet hilser på passagererne, når de går ombord på flyet.

I videoen, der har fået over en million likes, forklarer @MrsMiva, at personalet hilser på passagererne for at vurdere deres tilstand. De ser efter tegn på, om nogen er for berusede eller syge til at flyve. Denne praksis er ukendt for mange passagerer, men er en vigtig del af flysikkerheden.

Flere passagerer delte deres egne oplevelser for at bakke op om påstanden. En rejsende fortalte: "Jeg blev nægtet en international flyvning fra England til Amerika, fordi de troede, jeg ville dø undervejs på grund af sygdom.”

Du kan se den virale TikTok herunder: