Ambulance bragte mand på hospitalet med slemme mavesmerter: Scanning chokerede lægerne

Foto: Shutterstock

En gruppe læger blev chokerede, da de scannede en mand, der blev bragt til hospitalet med stærke mavesmerter

En litauisk mand blev kørt på hospitalet med stærke smerter i maven, hvor han blev tilset af en gruppe læger, der gjorde et overraskende fund i hans mave.

Inde i hans mave fandt de nemlig mere end et kilo metalgenstande, herunder både søm, skruer, møtrikker og knive. Det skriver BBC.

Læs også

Mor advarer andre forældre: Fandt foruroligende seddel i sin søns skoletaske

Ifølge lægerne var der en helt særlig årsag til, at han havde slugt de mange metalgenstande. I en periode på mere end en måned havde han nemlig slugt disse metalgenstande, fordi han var stoppet med at drikke alkohol.

Der var stor forskel på de genstande, der blev fundet i mandens mave af lægerne på Klaipeda University Hospital i byen Klaipėda i Litauen. Ifølge det litauiske medie LRT fandt de metalgenstande med en længde på helt op til 10 cm.

Dette er ikke noget, man kommer ud for hver dag, og læge Sarunas Dailidenas, som hjalp med at få fjernet de mange metalgenstande fra mandens mave, kalder det da også for en 'unik sag' over for det litauiske medie.

På et billede, der er blevet delt af Klaipeda University Hospital, ses en bakke, der er fyldt med forskellige former for metalgenstande. Lægerne brugte mere end tre timer på at få fjernet de mange metalgenstande, herunder søm, skruer, møtrikker m.m.

Foto: Klaipeda University Hospital/LRT

Som tidligere angivet, var det manden selv, der alarmerede en ambulance, fordi han havde stærke smerter i maven. Af ambulancen blev han kørt til hospitalet, der ligger ved kysten ud til Østersøen.

Det rapporteres, at han nu er i stabil tilstand, men at han fortsat er indlagt og overvåges på hospitalet i Klaipėda.

Læs også

Landmand søger kærlighed: Stine og Niels venter barn

 

 

 

Dagens Gossip