Amelia delte smart ketchup trick: Nu går videoen viralt

Foto: TikTok

Du har uden tvivl prøvet at sidde med en ordentlig portion pommes frites og nogle små poser med ketchup, for eksempel på en McDonalds eller Burger King restaurant.

Hvis du er ligesom mig - og de fleste andre - så har du nok åbnet poserne og klemt det lækre indhold ud på en tallerken, serviet, bakke eller lignende og så gået i gang med at dyppe fritterne i ketchuppen, før de fløj ind i munden. 

Det er måden de fleste mennesker spiser de gyldne kartoffelstænger med ketchup på, men en video på det sociale medie TikTok har udfordret denne populære 'teknik' og forbløffet pommes frittes elskere over hele verden.

Læs også

Verdenskendt popsanger sagsøgt for voldtægt

I videoen, som i skrivende stund har fået hele 4,4 millioner visninger og mere end 185.000 'likes' trods profilens forholdsvis lave antal følgere (2570), kan man se Amelia, som idekvinden bag tricket hedder, dyppe en pommes frittes i ketchup på en lidt anderledes måde. 

I stedet for at klemme ketchuppen ud på for eksempel en tallerken og risikere at fedte sine fingre med den klistrede dyppelse, så har Amelia nemlig bare revet toppen af den lille pose af, og herefter dypper hun den lækre kartoffelstang ned i ketchupposen.

På den måde forlader ketchuppen først posen, når den skal spises, og du undgår derfor at få ketchup ud over det hele. 

Tricket er umiddelbart logisk og ligetil, men alligevel har det forbløffet mange tusinde mennesker verden over, og en person har således skrevet følgende i kommentarfeltet til videoen: "Hvorfor er jeg så forbløffet over det her?" 

En anden skrev: "Så tydeligt nu hvor du har vist det, men alligevel havde jeg ingen anelse."

En tredje har dog påpeget, at tricket er begrænset til tynde snacks og skrev således: "Godt til pommes, men ikke godt til nuggets [emoji]," og en fjerde påpegede, at det største problem med ketchupposer nærmere er at åbne dem og skrev således: "Men hvordan får du ketchupposen til at åbne sådan? [emoji] Det er et vigtigere spørgsmål."

Uanset hvad er det et smart trick, som de fleste åbenbart ikke kendte. Som Amelia selv skriver, "Hvem fanden vidste det?"

Læs også

Ville hæve ældre mands pension: Så slæbte de liget med på posthuset

 

 

 

 

Dagens Gossip