Ammende mor bliver bedt om at dække sig til: Kommer med genial reaktion

20/07/2022 07:04

Henrik R

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Melanie ammede sin søn på en restaurant, da hun blev bedt om at dække sig til – hendes reaktion hyldes nu på nettet

Mest læste i dag

Det er langt fra alle, der mener, at amning på offentlige steder, er i orden. Det fik Melanie Dudley, der er mor til tre, at føle.

Melanie sad nemlig på en restaurant, hvor hun ammede sin tre måneder gamle søn. Den lille dreng blev pludselig sulten, og derfor besluttede Melanie at tage sit ene bryst frem, så hun kunne amme sin søn.

Det var dog ikke alle andre gæster på restauranten, der syntes, at det var passende, at hun satte sig til at amme på en restaurant.

Især én mand gav udtryk for, at han bestemt ikke var komfortabel ved, at hun sad med sit ene bryst fremme og ammede sin søn.

Derfor rejste han sig op, hvorefter han gik hen til Melanie, for at bede hende om at 'dække sig til'. Det valgte Melanie at gøre, men det var dog ikke helt på den måde, som den frustrerede mand sandsynligvis havde forventet, at hun ville gøre det.

"Jeg havde faktisk dækket mig. Men der var så pokkers varmt, nok 35 grader, og min lille baby svedte," lyder det fra Melanie, der har udtalt sig til Today om episoden.

I stedet for at dække sit bryst til, hvilket sandsynligvis var mandens ønskede, valgt Melanie at lægge sit sjal over sit hoved og dermed dække sig selv, som manden faktisk havde bedt hende om at gøre.

Flere af gæsterne på restauranten hædrede Melanie for hendes reaktion, og udbrød i latter, da hun besluttede sig for at smide sit sjal over hovedet.

En kvinde besluttede sig for at tage et billede af Melanie, som hun efterfølgende har delt på de sociale medier for at hædre hende for hendes reaktion. Siden da er opslaget gået viralt, og er blevet delt mere end 250.000 gange på Facebook.