Andrea vil ligne en Bratz-dukke: 'Mange mænd vil have mig'

Foto: Instagram

24-årige Andrea forsøger desperat at komme til at ligne en Bratz-dukke. Inden jul får hun sin 27. omgang filler i læberne.

24-årige Andrea Ivanova fra Sofia i Bulgarien er på en mission. Hun vil have de største læber i verden.

Den bulgarske kvinde har siden 2018 fået filler i læberne intet mindre end 26 gange, hvilket har kostet hende mange tusinde kroner.

Læs også

7-årige Rupert mistede sin far: Så gjorde han noget helt utroligt

Læberne er dog ikke den eneste del af kroppen, som Andrea betaler for at få lavet større, skriver The Sun.

For nylig var hun forbi en kirurg, der hjalp hende med at forlænge hendes ansigt. Derudover fik hun også udført en procedure, der ændrede formen på hendes hage og kæbelinje. Det kostede hende omtrent 4.300 kroner.

Foto: Instagram

De næste skridt i Andreas planer om at komme til at ligne en Bratz-dukke inkluderer endnu mere plastikkirurgi. Denne gang skal hun have både formet og forstørre sine kindben.

Tidligere har Andrea desuden få forstørret sin bryststørrelse fra 75C til en 75E. Her er hun dog heller ikke færdig. Hun ønsker nemlig at få dem forstørret til en H-skål.

Hendes store læber har ikke kun give hende øget selvtillid. De har også givet hendes Instagram et stort boost, hvor hun har samlet næsten 10.000 følgere sammen.

"Mange mænd fra hele verden skriver til mig på mine sociale medier og tilbyder mig penge, rejser og inviterer mig til at mødes hele tiden," fortæller Andrea ifølge The Sun.

Foto: Instagram

Men Andreas læge har advaret hende om at være opmærksom på selv den mindste smerte i læberne, eftersom fremtidige procedurer potentielt kan være 'dødelige'.

På trods af, at hun har fået rigtig mange injektioner allerede, der koster hende omtrent 1.700 kr. hver gang, er Andrea ikke bekymret for, at hendes læber 'sprænger' på et tidspunkt.

Selvom hun møder flere forhindringer i dagligdagen på grund af sine store læber, hvilket bl.a omfatter noget så simpelt som at spise, insisterer hun på, at hun ikke kan få nok fyld i læberne.

Foto: Instagram

"Jeg er vild med dem og har det meget bedre med mine læber. Meget snart vil jeg også få lavet nye procedurer for læbe- og kindforstørrelse," siger hun.

Blandt Andreas følgere på de sociale medier, er der mange, der er store fans af hendes udseende. Derudover er der endda flere, der opfordrer hende til at få foretaget flere kosmetiske indgreb.

"Du er smuk" En totalt babe," skriver en person, mens en anden har fortalt hende, at hun har 'verdens bedste læber'.

Læs også

DMI melder ud: Nyt vejrskifte på vej

 

 

Dagens Gossip